Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kirjuta, küsida võib kõike!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kes pakub autode kiletamist? Kiletamise teenust ei otsi, sellega võiks ise hakkama saada, aga sooviks kilet või siis kile tükke küllalt odavalt - olen nõus ka jääkidega.
Kilet siin müüakse 1,52m^2 on 10€ aga ehk suudab keegi odavamalt pakkuda või viidata ettevõttele mis kilet müüb.
(09-10-2014, 10:20 PM)sasslik Kirjutas: [ -> ]Kus saab nimekirja originaal stereote/makkide nimekirjast. Huvitavad rohkem w203 omad.
PS. Ei oska otsingut kasutada siinkohal.
Ja mingi online varuosade kataloog ehk ka olemas?

Tänud.
või oskab keegi tuvastada mis selle mudeli kood on? http://img1.auto24.ee/auto24/560/975/56274975.jpg

Audio 50 APS
Tere!
Kas keegi teab kuskohast saaks w201-le velje vaheflantse, oleks vaja 2,5 või 3cm flantse?
(11-10-2014, 05:03 PM)väikemees Kirjutas: [ -> ]
(09-10-2014, 10:20 PM)sasslik Kirjutas: [ -> ]Kus saab nimekirja originaal stereote/makkide nimekirjast. Huvitavad rohkem w203 omad.
PS. Ei oska otsingut kasutada siinkohal.
Ja mingi online varuosade kataloog ehk ka olemas?

Tänud.
või oskab keegi tuvastada mis selle mudeli kood on? http://img1.auto24.ee/auto24/560/975/56274975.jpg

Audio 50 APS

Suured tänud! Smile
Kellelgil selliste vidinatega kogemusi? http://shop.dension.com/en/gateway-pro
Kas sellisele asjale on ka olemas odavamaid alternatiive?
Kindlasti on odavamaid alternatiive, kõik oleneb sellest mis funktsioone sa moodulilt saada tahad.
Põhiliselt USB. Aga ka bluetooth halba ei teeks. Sama tootja pakub lihtsamat versiooni ka muidugi, mis peakski olema ainult USBi liides ja aux vist oli ka kui ma nüüd õigesti mäletan.
Muidugi nüüd uurisin natuke lähemalt ja selgus, et ei sobigi minu audioseadmega kokku Big Grin Ehk siis "NOT COMBATIBLE WITH YOUR CAR". Enam huvi ei pakugi. Jäi enne kodutöö tegemata lihtsalt.
Sellele peaks saama USB ja AUX ühendused tekitada küll.
USB'i asi huvitab küll ehk oskad rohkem sellest rääkida?, kuid AUXiga pole küll midagi peale hakata..
AUX on odavam, paned telefonist või mõne väikese pleieri pealt mängima. Mõni MP3 pleier ehk suudab ka USB pealt mängida.
Selle eelduseks on NGT2, millel peaks olema siis 12pin taga. Miinuseks on, et lugude vahetamist raadio nuppudega teha ei saa.
http://www.autoaux.com/pd_18671_AUX-Adap...od-Mp3.htm
http://www.aliexpress.com/item/AUX-cable...60542.html

Soovid USB, siis see lahendus maksab 250 eurot: http://www.acr-schweinfurt.de/acr_gb/den...ore=acr_de
Jah on lihtsam ja odavam aga see tähendab jälle lisajuhtmeid jne.. plaan oli muidugi armatuuri mõne nupusloti asemele usb pesa riputada.. juhtmemajandust väga ei taha.. samas väga ei põle ka see praegu.
Lisaks odava variandi puhul kipuvad need pleierid tühjaks saama. Aga eks paistab, ehk on mõni hea lahendusega pleier ka olemas, näiteks mingi alusega kus ta kohe tarvitab autovoolu.

Ja selle kallima variandi puhul ma võin samahästi võtta mingi puldiga automaki ja paigaldada selle kindalaekasse ja seda omakorda juhtida AUXi kaudu originaal stereosse, vähemalt saaks juhtida asja kuidagi Big Grin Ja tuleb odavam ka muidugi.

Eks nuputab edasi mis on kõige mõistlikum lahendus hetkel peab aga CD'sid kõrvetama oma 8-9 loo kaupa Wink

Aga tänud sellegipoolest kaasamõtlemast!
Kas sellel on CD-box ka olemas?
Ei ole autos CD-Box'i.
(21-10-2014, 01:42 PM)sasslik Kirjutas: [ -> ]Ei ole autos CD-Box'i.

Arvatavasti saaks sinna selle külge panna, uuemad CD-Box-id on on MP3 toega.
See muidugi parem variant kui juhe risti üle kogu konsooli ja vedelev pleier Big Grin Jälle miinus see, et kas ma iga nädala tagant viitsin plaati kõrvetama hakata oma 20 loo pärast.
Nimelt minu hobi on muusikavaldkonnast ja vahel ühe loo või mixi pärast ei raatsi plaati tegema hakata Big Grin
Aga idee on juba olemas vaikselt, tuleb võimalusi uurida. MP3 mängija millel on mingi alus, mis kasutab autovoolu enda laadimiseks, mingi tark juhtme solution ka muidugi välja mõelda. Või tõesti vanast autost makk tõsta laekasse ja ongi kogu maailmamured lahendatud Smile

Aga kui aftermarketi mingi mängija võtta (din2) kas neid saab ka suunata rooli või kui palju ma reaalselt kaotan sellega kui originaal stereo välja tõstan?
Pole uurinud, ehk tuleb siin kiiremini vastus kui ma leian aega google kasutamiseks.
Enamustel peaks jääma roolilt juhtimine alles või on siis võimalik osta adapter selleks.
Hind muidugi... http://www.car-akustik.de/shop/product_i...bc-n6.html

Hiinakad odavmad, kuid kõva eeltöö tuleb teha. Kirjutatakse protsessoritest. Näiteks mõnel ei saa koos kasutada bluetoothi ja navigeerimist, ühel mudelil oli probleem raadioga, mis enam ühtegi signaali ei suutnud püüda. Välimus ilus aga sisud kehvad. Eeltöö youtube ja google, sõltumata automargist millele see toodetud on.
Rets..
No hiinakad väga ei huvita. Maailmas on teatud asju millepealt säästa ei tasu Big Grin Pigem võtta siis juba ebayst kasutatud 2dinist Pioneeri mängijat. Usbid ja asjad kohe küljes ja ongi nii lihtne siis..
Probleem w201 salongist tuleb ainult juhi poolt sooja, teiselt poolt tuleb leiget.
Kas kutsikal on magnetklappide asemel vaakumklapp? Keskkonsooli osa kus asetsevad pliidinupud sai küljest võetud. Sai siis keeratud käsitsi neid klappe, mis reguleerivad kas õhk tuleb läbi radika või väljast. Siis kui kätt resti ees hoida ja keerata klappi on aru saada, et miskit sooja osas muutub aga ei midagi olulist(kundepool). Juhipoolt tuleb sooja aga enda arust, peaks nagu seda rohkem sealt tulema. Kindalaeka taga asetseva radika toru oli nii tuline, et ei saanud kätt väga kaua küljes hoida. Teist toru katsusin kapoti all, sisselaske ja tulemüüri juurest, see oli ka täitsa soe. Sellele vaakumklappile, mis asetseb salongi radika vooliku vahel, (aku juures) sai võetud toimiv vaakum tulereguleerijast ja midagi ei muutunud. Kust võiks viga otsida? Ise kahtlustan seda, et klapp mis reguleerib kas õhk tuleb väljast või läbi salongiradika, ei sulgu korralikult. Tänu sellele tuleb õhk nii läbi salongi radika kui ka väljast. Oskab keegi miskit lisada?
Tere õhtust Mersumehed,

Mul on kaks küsimust seoses W126-ga, ehk keegi oskab aidata;
1. Pidurit vajutades hakkab koheselt armatuuris põlema punane hoiatustuli(pidurituli) ja pedaali vabastades kustub jälle tuli. Vahet pole, milal pedaali vajutada, tuli armatuuris süttib kohe. Vaatasn pidurivedeliku üle, mis oli normis ja valasin ka igaks petteks maksimumi, probleem jäi siiski. Kas 87a W126 omab juba mingeid piduriklotside andureid vms? Või ehk keegi oskab pakkuda, milles probleem on, et ohutuli põlema läheb pidurit vajutades?
2. Kuidas saab MB värvikoodi kõige paremini teada? BMW-l on näiteks väga palju häid VIN koodi dekoodreid aga MB omasid googeldades ma ei leidnud ühtegi töötavat.

Suured tänud ette!
(29-10-2014, 09:06 PM)rauli Kirjutas: [ -> ]...
2. Kuidas saab MB värvikoodi kõige paremini teada? BMW-l on näiteks väga palju häid VIN koodi dekoodreid aga MB omasid googeldades ma ei leidnud ühtegi töötavat.
...

Pane VIN siia ja keegi lahke ehk vaatab EPCst andmekaardi järgi originaali välja. Mis tõtt-öelda kõlbab vaid kogu auto ülevärvimiseks...Icon_rolleyes
Värvikood on kirjas kapoti alla kruvitud infotahvlikesel. Eusa_dance

EDIT: midagi sellist
[Pilt: 10088d1058883438-1991-w126-interior-colo...300d25.jpg]