26-03-2013, 10:04 PM
(26-03-2013, 08:14 PM)ktmduke Kirjutas: Müügi kuulutuses oli vist et kast vahetab külmalt ilusti ja soojalt 2 käiku. Kui küsida võib siis kuidas te ostukohast kodulinna sõitsite?
Kusjuures see jutt mis müügikuulutsuses oli, tegelikusega päris ei klappinud. Reaalsuses oli asi natukene teine aga olukord oli kõvasti parem. Kõik käigud vahetab ta mul ülesse ilusti ära nii soojalt kui ka külmalt. Seda kas mõni käik libistab või midagi ka päris kindlalt öelda ei saa, rahulikult sõites toimib nagu päris okeilt. Piitsa andes nagu natukene lollitab. Peale tappa andmist enam ei taha ülesse vahetada. Korralikult proovida pole ka saanud. Maru libe on veel seal kandis kus mul garaaz on. See pill kaabib kuival ka niigi tühja.
Ja käigu alla vahetamise esineb ka probleeme.(see on reguleeringus kinni juba.)
Kui autot vaatama läksin siis oli asi nagu hullem kui ma koju jõudsin temaga. Alguses läksid käigud pika viivitusega sisse jne. Aga eks see võis ka seismisest olla.
Ühesõnaga, pole temaga väga palju veel sõita ja tutvuda saanud. Aga see nädalavahetus proovib vähe pikemalt seljas elada sellel elukal. Vaatab mis saab ja mis sellel kastil täpsemalt on. Eks siis kirjutan käigukasti kohta täpsemalt.