04-04-2011, 10:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-04-2011, 10:34 PM ja muutjaks oli marauder.)
Tere!
Vana ess klass alati viisakas tundunud, ning tuligi meelde, et vana klassiöe vanematel vedeleb üks. Saigi uuritud kas alles - oli. Läksime vaatama. Omanikeks paduvenelased(Saaremaal defka värk), aga neil oli tölk ka olemas
Auto oli siis sellises olukorras:
Sai käima pandud ja tödetud, et ei toimi hästi mootor. Siiski hind oli hea ja sai diil tehtud(190 euri)
Sikutasime lumest välja ja söitsin omal jöul koju. Töötasid 4 silindrit ainult ja öliröngad on kinni ilmselt.
Kodus sai kohe küünlad maha vöetud, ning 2tk asendatud. Sai ka jagajakaant puhastatud, ning köik 6 silindrit hakkasid käima. Sinist ajab ikka tagant...
täna tellisin uue rootori ja jagaja kaane ka ära.
Kere minuarust väga hull ei ole. Ukseliistude nurgast natuke kobrutab, vasak esitiiva nurk roostes, taga numbripaneeli pealt roostes ja tiivaääred ka. Kroomääred on mölkis ja lähevad minema.
Sees on puitliistud köik katki ja lahti.
Et, siis 2.8 liitrine 136kw mootor ja automaatkast
riidesisu.
2x el aken, el katuseluuk ja muud lisa vist polegi. Miski ilusam rool on kui neil muidu vist.
Vead:
el aknad ei toimi
mootoril soojalt tühikäik kadund, sureb välja.
öliröngad kinni, ma arvan.
kast vahetab liiga tugevalt käiku
kerge rooste
puitliistud katki
Plaan on siis liikuma panna se masin ja kruiiisida. Tahaks nahksisu saada...
ma ei tea, ei oskagi muud räääkida vist...
koledaid pilte veel...
Vana ess klass alati viisakas tundunud, ning tuligi meelde, et vana klassiöe vanematel vedeleb üks. Saigi uuritud kas alles - oli. Läksime vaatama. Omanikeks paduvenelased(Saaremaal defka värk), aga neil oli tölk ka olemas
Auto oli siis sellises olukorras:
Sai käima pandud ja tödetud, et ei toimi hästi mootor. Siiski hind oli hea ja sai diil tehtud(190 euri)
Sikutasime lumest välja ja söitsin omal jöul koju. Töötasid 4 silindrit ainult ja öliröngad on kinni ilmselt.
Kodus sai kohe küünlad maha vöetud, ning 2tk asendatud. Sai ka jagajakaant puhastatud, ning köik 6 silindrit hakkasid käima. Sinist ajab ikka tagant...
täna tellisin uue rootori ja jagaja kaane ka ära.
Kere minuarust väga hull ei ole. Ukseliistude nurgast natuke kobrutab, vasak esitiiva nurk roostes, taga numbripaneeli pealt roostes ja tiivaääred ka. Kroomääred on mölkis ja lähevad minema.
Sees on puitliistud köik katki ja lahti.
Et, siis 2.8 liitrine 136kw mootor ja automaatkast
riidesisu.
2x el aken, el katuseluuk ja muud lisa vist polegi. Miski ilusam rool on kui neil muidu vist.
Vead:
el aknad ei toimi
mootoril soojalt tühikäik kadund, sureb välja.
öliröngad kinni, ma arvan.
kast vahetab liiga tugevalt käiku
kerge rooste
puitliistud katki
Plaan on siis liikuma panna se masin ja kruiiisida. Tahaks nahksisu saada...
ma ei tea, ei oskagi muud räääkida vist...
koledaid pilte veel...