Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
(05-12-2012, 09:51 AM)audi Kirjutas: Kuldar
Kus kandis leidsid seda iludust ?
auto on ilus ja aus, aga numbrid .... esimene asi mis ma teeks vahetaks need ära.
Mis pagana põhjusel kui auto alles läheb taastamisele????
Numbrid on küll viimane asi
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Esiteks käib Kuldar siin foorumis üliharva ja ma võtsin endale ülbuse tema eest vastata ja samas ka oma arvamust avaldada, olen Kuldari ja tema tegemistega vägagi seotud, rohkem kui keegi teine vast klubist ja foorumist, ka see auto tegemises mu õemehe juures.
Kas vastus oli rahuldav?
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 506
Teemad: 46
Maine:
2
Rahu ainult rahu härrased
ma püüan end parandada ja proovin olla tihedamalt foorumis
. Jah , see auto oleks pidanud juba garaazis olema , kuid loodan, et õige peatselt on ta lõpuks kuivas kohas .
Numbrid , jah teen pakkumise ilmselt "striitreisi" foorumis - enimpakkuja saab need endale , ise ma plaaniksin siiski tagasihoidlikumaid kombinatsioone ning parimal juhul siis mustal taustal
Nyyd siis on lõpuks ka paberid käes ning esmaregistreerimise ajaks on pabereis kirjas 1965 , ehitusaastaks ma arvan siiski 1964 . Väga palju võimalusi saidid Vin koodi decodeerimiseks nii vanadele autodele paraku mulle ei andnud seega saadan Vin koodi Silberautosse kust nad omakorda läbi Classic Cenrti saavad mulle ehk täpsemad andmed . Vaatame - ootame .
"Mercedes и в Африке Mercedes"
Maine:
2
Maine:
2
Niii , sain siis Silberautost oma auto kaardi . Scannitud kuid siiski olemas .
Tegin ka pisut selgitustööd ,et saaks aru mida mis number tähendab ja sain järgneva pildi kokku .