23-02-2008, 07:07 PM
Auto siis sai muretsetud Tartu linnast 27.07.2006.a..Ega ajaloost tegi rohkemat midagi,kui,et eelmine omanik olevat uue ostnud ja sellepärast siis müügis.Igaljuhul silma ja kõrva midagi nagu ei riivanud.Kahtlane tundus ainult mootorialune kaitse.Oli teine nagu kuidagi niiske või siis plekk seal selline täpselt enam ei mäleta.Igaljuhul varem polnud ühegi MB tegemist teinud.Ega teadnud masina spetsiifilisemast ehitusest ja olust eriti midagiad:.Nu igaljuhul kenasti jõudsin ma temaga koju ja üliõnnelik:biggergrin:.Kuigi terve tee põles üks märgutuli.Müüa ütles,et se aknapesu.Hiljem selgus ikkagi nagu kahtlesin,et tegu jahutusvedeliku tulega.Nu polnud hullu mootor kuumaks ei läinud ja paagis ikka mahla paistis olevat.Kodus siis sai asja ikka korralikult vaadatu ja imetletud.Rohkem mingeid vigu küll ei olnud.Igaljuhul täitsin ka jahutusvedeliku paagi kenasti normini ja tuluke enam ei rünnanud mind.
Esimene pikem sõit siis oli Saaremaale.Nu ja siis selgus jah,et veepump lekib natuke.ad:Kuigi sel veel selline asi,et olenes kuida moodi nagu mootor seisma jäi .Vahel nagu lasi läbi ja vahel mitte.
Igaljuh hakkas mul puhkus lõppema ja tuli tagasi tööle minna Shotimaale.Autoga veel igaks sajaks juhuks ei hakanud tulema.
Esimene pikem sõit siis oli Saaremaale.Nu ja siis selgus jah,et veepump lekib natuke.ad:Kuigi sel veel selline asi,et olenes kuida moodi nagu mootor seisma jäi .Vahel nagu lasi läbi ja vahel mitte.
Igaljuh hakkas mul puhkus lõppema ja tuli tagasi tööle minna Shotimaale.Autoga veel igaks sajaks juhuks ei hakanud tulema.