10-04-2019, 04:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-04-2019, 06:15 AM ja muutjaks oli Lahekas.)
Pärnu maantee Tallinnas jääb tõesti päris palju selle sõiduki igapäevastele trajektooridele. Aga täname heade sõnade eest.
Udutulede reflektorid on oma aja ära elanud. Mind nad otseselt ei häiri ja udutuledega sõitmist ka väga ei harrasta.
Mis puudutab seda bensiiniaurude tagastussüsteemi, siis tundub tegu olevat ühe väga huvitava instrumendiga. See selgitab ka loogikat, miks ta mul halvasti käib, kui selle süsteemi küljest vaakumi lahti lööb. Käivitusprobleemi pole nüüd mõnda aega esinenud.
Aga, eelmise nädala lõpus läksin tuima näoga TÜVile. Ütlesin algul pabereid sisse viies, et tõin ühe vanatehnika teile siia. Küsiti vastu, et kas ma olen kindel, et see vanatehnika ka TÜVi kontrolli läbib.
Aga nende pettumuseks läbis. Ilma probleemideta. Toodi välja küll mõned pehmemapoolsemad puksid tagasillas, kuid üleüldises pildis on nüüd aastaks mureta ja saame vaikselt tegutsema hakata nii nende pukside vahetamise, kui ka muude parendustöödega. Ja sõita, ohtralt sõita. Juhei.
Udutulede reflektorid on oma aja ära elanud. Mind nad otseselt ei häiri ja udutuledega sõitmist ka väga ei harrasta.
Mis puudutab seda bensiiniaurude tagastussüsteemi, siis tundub tegu olevat ühe väga huvitava instrumendiga. See selgitab ka loogikat, miks ta mul halvasti käib, kui selle süsteemi küljest vaakumi lahti lööb. Käivitusprobleemi pole nüüd mõnda aega esinenud.
Aga, eelmise nädala lõpus läksin tuima näoga TÜVile. Ütlesin algul pabereid sisse viies, et tõin ühe vanatehnika teile siia. Küsiti vastu, et kas ma olen kindel, et see vanatehnika ka TÜVi kontrolli läbib.
![Eusa_wall Eusa_wall](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/eusa_wall.gif)
E55 AMG