16-11-2018, 04:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-11-2018, 04:43 PM ja muutjaks oli indumen.)
Vaikust ei ootagi, igasugust rehvimüra ja mootorimüra ja v8 heli ja aukudest löögid on arusaadavalt erinevad, aga selline jah huvitava sagedusega kumiseb, nagu trummi sees oleks, salongi kubatuur ei hellita ilmselt ka seda olukorda väga
Mürasummutusmatti sai ka taha topitud terve pakk
ühesõnaga tundub et minu jaoks on selle masina võlud ja valud lõppemas ehk tuleb uus ja veel suurema hingega uus omanik talle varsti.
Autosse viimase 2 aastaga maetud umbes 4000€, ostuhind välja arvata,
ise olen sõita saanud 27000km selle aja jooksul.
Kahju on, aga kui ikka ajudesse käib siis pole midagi teha, tuleb uuem võtta, paar mõnusat E350 amg on praegu turul täitsa huvi pakkuvad.
Ega see Edition vist midagi erilist ei tähenda nagu ka siin spetsialistid on uurinud, varustust on ohtralt ja käigukangi nupul on tähistus ja ukse lävepakkudel ka kirjad roostevabast pleki sees reljeefselt. Poritiival samuti kiri olemas Edition aga pole suutnud netist ühtegi sarnast leida, tundub et keegi on kuskil midagi ise aretanud. või on mingi väga imelik seeria millest keegi ei tea
Eks müügi jaoks tuleb nüüd mingid pildid genereerida jah.
Mürasummutusmatti sai ka taha topitud terve pakk
ühesõnaga tundub et minu jaoks on selle masina võlud ja valud lõppemas ehk tuleb uus ja veel suurema hingega uus omanik talle varsti.
Autosse viimase 2 aastaga maetud umbes 4000€, ostuhind välja arvata,
ise olen sõita saanud 27000km selle aja jooksul.
Kahju on, aga kui ikka ajudesse käib siis pole midagi teha, tuleb uuem võtta, paar mõnusat E350 amg on praegu turul täitsa huvi pakkuvad.
Ega see Edition vist midagi erilist ei tähenda nagu ka siin spetsialistid on uurinud, varustust on ohtralt ja käigukangi nupul on tähistus ja ukse lävepakkudel ka kirjad roostevabast pleki sees reljeefselt. Poritiival samuti kiri olemas Edition aga pole suutnud netist ühtegi sarnast leida, tundub et keegi on kuskil midagi ise aretanud. või on mingi väga imelik seeria millest keegi ei tea
Eks müügi jaoks tuleb nüüd mingid pildid genereerida jah.