28-11-2017, 07:00 PM
(28-11-2017, 10:08 AM)HannoT Kirjutas: Automark millega sõidad esindab täiuslikkust ja korrektsust ? what the piiks? Esmamulje ? Keda kotib mida teised arvavad ? Mind ei koti. Sorry @ teemaomanik offtopicu pärast.
Korrektselt kirjutamine muudab teema paremini loetavax ja näitab välja austust teiste foorumikasutajate suhtes!
Kui ikka postituses puuduvad kirjavahemärgid ja liigendatus, ning text on seosetu sõnadekogum, ei vaevu asjalikumad foorumikasutajad selle dešifritseerimise peale oma aega raiskama, veel vähem sellele vastama. Ehk kui foorumikasutaja ei austa teisi foorumikasutajaid ja nende väärtuslikku aega, ei ole tal erilist lootust oma muredele asjalikku vastukaja saada. "What goes around, comes around!" ehk "Mida külvad, seda lõikad!"
Mina isiklikult loen iga enda postituse ennem ja peale postitamist mitu korda läbi ning parandan vajadusel kirjavead või sõnastust, et postitus loogilisem ja lihtsamini loetav olex. Olen isegi mõnda oma mitme aasta tagust postitust redakteerinud, kui mulle mõni viga silma hakanud on.
Mis käesolevasse teemasse puutub, siis kasutaja Oliver.L tundub põhimõtte kindel inimene olema ja olles ise samasugune veidrik (kuna tänapäeval loeb ju peamiselt raha, mitte põhimõtted), austan ja hindan tema mõteviisi. Edu antud autoga!
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!