13-08-2014, 07:47 PM
Niisiis. peale sellist ebaõnne ei olnudki muud teha kui see 4,2 avada ja vaadata mis karul kõhus. Muidugi ei juhtunud see kohe, vaid mäletamist mööda jäi see kuhugi 2011 suve keskpaika. Peale ühe kaane eraldamist ei leidnud midagi, küll aga tuli tore üllatus ilmsiks teise kaane alt.
Nimelt oli sinna pääsenud üks kena tilluke 5mm polt koos kauni seibiga.
Selline combo oli Stalingradi korraldanud nii plokikaanele, kui ka hülsile.
Omast arust ei käuksutanud ma seda mootorit eriti üldse palju. Paar kiiret käivitust ja kogu lugu. Poldikese tehtud kahju oli kordades suurem kui ette oskasin aimata. Kiire kõne Hendrikule ei andnud mingisugust lohutust. Ei oska ju keegi seda oletada kelle tjuuningu ajast see poldike sinna sisselaskesse pidama oli jäänud... Lihtsalt minu tormakas sõidustiil pani selle sealt liikuma ja nii ta klapivahelt kolvi peale lipsaski. Mis juhtunud, see juhtunud, mõtlesin tookord ja asusin uue mootori otsingutele.
Nimelt oli sinna pääsenud üks kena tilluke 5mm polt koos kauni seibiga.
Selline combo oli Stalingradi korraldanud nii plokikaanele, kui ka hülsile.
Omast arust ei käuksutanud ma seda mootorit eriti üldse palju. Paar kiiret käivitust ja kogu lugu. Poldikese tehtud kahju oli kordades suurem kui ette oskasin aimata. Kiire kõne Hendrikule ei andnud mingisugust lohutust. Ei oska ju keegi seda oletada kelle tjuuningu ajast see poldike sinna sisselaskesse pidama oli jäänud... Lihtsalt minu tormakas sõidustiil pani selle sealt liikuma ja nii ta klapivahelt kolvi peale lipsaski. Mis juhtunud, see juhtunud, mõtlesin tookord ja asusin uue mootori otsingutele.