22-05-2013, 10:49 PM
kuna vend rahastab mu auto turbotamis projekti, ja selletaga see hetkel seisab ka (raha taga), siis tal tuli uus plaan ja panna kompressor või ehk Mercedes-Benz orig supercharger peale turbo järel, vbla ka ilma turbota üldse,
igatahes oskab keegi soovitada superchargereid 606 mootorile? ei peaks olema kohe võimas, pole vaja 2bari alguses, kuigi ära ei ütleks,
soovitust sis pigem see mis suudav ühtlaselt nii umbes lõpp-pööreteni 1bari toota,(aga võib ka rohkem) ja samas et oleks võimalikult soodne teema,
sellist juttu pole vaja ajada et võta ebay lahti, sealt ma leian ise ka neid mitu lehekülgi ,aga vot milline neist parim oleks , seda ma ei tea.
igatahes oskab keegi soovitada superchargereid 606 mootorile? ei peaks olema kohe võimas, pole vaja 2bari alguses, kuigi ära ei ütleks,
soovitust sis pigem see mis suudav ühtlaselt nii umbes lõpp-pööreteni 1bari toota,(aga võib ka rohkem) ja samas et oleks võimalikult soodne teema,
sellist juttu pole vaja ajada et võta ebay lahti, sealt ma leian ise ka neid mitu lehekülgi ,aga vot milline neist parim oleks , seda ma ei tea.
Mercedes-Benz E250CDi 4Matic '13
Mercedes-Benz E350d 4Matic '17
Mercedes-Benz E220d 4Matic '17
Mercedes-Benz C220d 4Matic '19
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.
Mercedes-Benz E350d 4Matic '17
Mercedes-Benz E220d 4Matic '17
Mercedes-Benz C220d 4Matic '19
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.