16-04-2013, 08:55 AM
Auto otsustas veidike mulle vigurit mängida. Eile hommikul oli kõik ilus ja korras, kuid peale lõunat Tallinnast tagasi saabudes ja mõne tunni pärast tagasi garaazi minnes oli garaaz paksult bensiini haisu täis. Auto tõstukile ja leket otsima. Kaua ei pidanud otsima, kui paagi juurde sai jõutud, siis oli märg koht leitud. Küttefilter hakkas vaikselt immitsema, aga ei ole midagi, kuna see elu seal kaunis roostene ja mitte just kõige esinduslikum välja näeb, siis ei lähe alla originaal filter vaid Mazdale toodetud FRAM'i filter, millele lükkab lihtsalt vooliku otsa ja klambriga kinni. Oma töö peaks ta ära tegema samamoodi.
Järgmise nädala alguses saavad uued veljed ka alla. Edasi jääb väliselt teha stange ja tekitada natuke madaldust. Esimesed madaldusvedrud on mul olemas, tagumistele lähen ilmselt lihtsalt relakaga kallale ja võtab pool keerdu või keeru maha, olenevalt kuidas kõrgus jääb.
Järgmise nädala alguses saavad uued veljed ka alla. Edasi jääb väliselt teha stange ja tekitada natuke madaldust. Esimesed madaldusvedrud on mul olemas, tagumistele lähen ilmselt lihtsalt relakaga kallale ja võtab pool keerdu või keeru maha, olenevalt kuidas kõrgus jääb.