20-03-2013, 07:26 PM
Kuidas soovitate sisu mustaks teha? Nahka ilmselt igale poole ka ei saa panna kuna siis ei pruugi detailid korralikult oma vahel sobida.
Istmed nagunii saab ise nahatada, sama ka uksepolstri keskmiste osadega.
Millega on üleüldse kaetud salongidetailid st. päiksesirmid, piilarikatted ja uksepolstrid? On see mingisugune nahk? Olen kuulnud nahavärvidest millega ilmselt saaks siis värvida kui ongi kaetud nahaga, aga olen ka kuulnud värvist mis ongi mõeldud salongidetailidele.
Karvaseid asjad peab ilmselt uued ostma st. põhjamatt ja mõned teised katted.
Oleks tänulik kui keegi valgustaks mind selle koha pealt.
Muidugi oleks parem kui ei värviks ja ei möllaks, aga kuna raha ei ole loopida ja korralike detaile on järelturult mõistliku hinnaga raske leida siis tekkiski selline küsimus.
Istmed nagunii saab ise nahatada, sama ka uksepolstri keskmiste osadega.
Millega on üleüldse kaetud salongidetailid st. päiksesirmid, piilarikatted ja uksepolstrid? On see mingisugune nahk? Olen kuulnud nahavärvidest millega ilmselt saaks siis värvida kui ongi kaetud nahaga, aga olen ka kuulnud värvist mis ongi mõeldud salongidetailidele.
Karvaseid asjad peab ilmselt uued ostma st. põhjamatt ja mõned teised katted.
Oleks tänulik kui keegi valgustaks mind selle koha pealt.
Muidugi oleks parem kui ei värviks ja ei möllaks, aga kuna raha ei ole loopida ja korralike detaile on järelturult mõistliku hinnaga raske leida siis tekkiski selline küsimus.
MB E320 CDI S211 Avantgarde '04
MB 250D W124 facelift '92 OM602.982 2.9 swap
MB 250D W124 facelift '92 OM602.982 2.9 swap