26-01-2013, 05:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-01-2013, 05:54 PM ja muutjaks oli Dave88.)
(22-01-2013, 09:30 PM)ReinGSM Kirjutas: Katsu roostest lahti saada, toonimata klaasidega akvaariumina näeb täitsa kena ja originaalne välja.
Kevadel ongi plaanis iluvigadega tegeleda. Ja originaalis olen üritanud nii palju kui võimalik ka seda hoida.
(22-01-2013, 11:49 PM)Iphica Kirjutas: See on see auto, mis Tõnismäel seisab pidevalt, eks?
Ma käin koolis seal lähedal ja imetlen iga kord, kui mööda jalutan
Tundub, et me käime vist ühes koolis
![Big Grin Big Grin](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/biggrin.png)
(23-01-2013, 05:10 AM)nostromo Kirjutas: Tagumise põrkeraua auklik kroomliist jääb enim silma-muidu paistab suht kenakeJa sellisele klassikule mitte mingit tooni
Need W124? orig. veljekapslid vahetaks ka 15"-16" ilusate valuvelgedede vastu-ei maksa tänapäeval enam suurt midagi.
Kroomliistu suhtes kui hästi läheb saan ühelt kodanikult, originaalid ja tal on neid üle- seega eeldan et soodsamalt kui poest. Tegelikult teine külg autol on natukene silmariivav- teema alguses on piltidelt näha- esitiivas on väike auk ja tagumine uks on väikse tõksu kunagi saanud- ning plastik liist uksel punnitab eemale- need on kevadel kõige esimesed keretööd mis ära plaanin teha. Esimene Mercedes-Benz mul, ja juba väga jumaldan seda autot. Tahakski osta enne järgmist talve w124 diisli kõrvale ja selle hobikaks jätta.
Ja klaasile pole mingit toonkilet plaanis panna- minu arust on üldse inetu kui toonkile autodel on- muidugi teine asi on kui tuleb originaalis toon.
Märtsi kandis on plaanis velgedega tegeleda. tahaksin ideaalis monoblocke r17 oleks hea aga r18 käiks ka.