18-06-2012, 10:30 PM
Nendel esimestel piltidel on paar viga - Esiteks, auto on must ning teiseks Mulle ei meeldi need veljed. Originaalil oleks pidand olema all siis W124 originaalvelg, kas see 8-hole või need tihedama vahega. Teiseks - ma ei tea miks, aga mulle ei meeldi need valged suunatuled - jah, facelift w124-l need olid ka originaalis, aga ikkagi ei meeldi, vist sellepärast, et Pre-faceliftid on enamus nendega ära rikutud ja nõnda ongi faceliftil sama maik juures "Justkui oleks oranzid vahetatud". Samas oleks väga kenad need valged, aga ameerikalikud, helkuriga. Neid on ebayst saada küll.
Mida ma teeks? Ma laseks need plastikud, mis hetkel sinised, originaaliks ehk hallikaks või kerevärvi ning paneks ette ameerika suunad(helkuriga) + tiibadele kandilised suunad(hetkel vist ümmargused?). Velg on velg, mulle mustad veljed meeldivad - teevad auto tigedaks. Kas nendele velgedele sa Mercedes-Benz kapsleid ei saaks? Pmts võiksid ju kasvõi tellida need MB originaal veljekapslikleepsud ja nendega ära katta - iseasi, kas mõõdult sobivad. MB Star sebi ka tagasi, Silberis kuskil 21 euri.
Mida ma teeks? Ma laseks need plastikud, mis hetkel sinised, originaaliks ehk hallikaks või kerevärvi ning paneks ette ameerika suunad(helkuriga) + tiibadele kandilised suunad(hetkel vist ümmargused?). Velg on velg, mulle mustad veljed meeldivad - teevad auto tigedaks. Kas nendele velgedele sa Mercedes-Benz kapsleid ei saaks? Pmts võiksid ju kasvõi tellida need MB originaal veljekapslikleepsud ja nendega ära katta - iseasi, kas mõõdult sobivad. MB Star sebi ka tagasi, Silberis kuskil 21 euri.
Volvo S60´11