04-12-2011, 02:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-12-2011, 02:15 PM ja muutjaks oli Alkohoolik.)
(03-12-2011, 08:24 PM)Laur Kirjutas:(03-12-2011, 06:59 PM)Alkohoolik Kirjutas: mul kettaspidurid ees ja taga, aga tänud
Oled kindel, et seisupidur pole trumliga?
Vaata ja imesta.
seljuhul peaks esipidur ka trumliga olema aga näed esi ja tagapidurid umbkaudselt samasugused, aga samas ei imesta kui seal ketaspiduri all ka veel trummel peidus

öeldi et klotsid on liiga ärakulunud aga ma võtsin kuuaega tagasi niisama uurides ühe esi ja teise tagaratta küljest et üürida palju piduriklotsi on siis mõlemal oli nii palju nagu oleks uued küljes, aga seisupidur ei võta ikkagi piisavalt
ühe asjaküsin kas siis juba ära jalapidurikohta et kuna mul vend vingub alati et mul ei võita pidurid hästi kuigi omast arust võtavad väga hästi,(blokki ilusti, ja siis tuleb abs mängu mis ei lase täiesti blokki aga pmts kui absi poleks siis võtaks blokki,)
aga ta vingub et mul peab nii kõvasti vajutama( see tähenab et tema arust ei võta hästi) võrreldes tema 2004 a passatiga milllel ilmselgelt minuarust peaksid käima kergemalt pidurid(väiksema jõuga vajutama) kui minuvanusel autol?
Mercedes-Benz E350d 4Matic '17
Mercedes-Benz E220d 4Matic '17
Mercedes-Benz C220d 4Matic '19
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.
Mercedes-Benz E220d 4Matic '17
Mercedes-Benz C220d 4Matic '19
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.