19-06-2011, 11:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-09-2011, 09:12 AM ja muutjaks oli Toomaz.)
(19-06-2011, 10:47 PM)indrek Kirjutas: No said ju hea tulemuse küll, diislite seas ju siiski esimene No kui mind ei arvesta :pMis oleks põhjus sinu aegu mitte arvestada ? Tulemustest on näha, et sinu ajale jäin ligi pooleteise sekundiga alla.
Ega ma väga kurdagi tulemuse üle, aga alati saab paremini .
(19-06-2011, 10:55 PM)ville Kirjutas: Kuidas seda peeglit kasutada/seadistada? Nimelt on mu autol sama vidin peal, aga pole kunagi kasutanud :/Seadistamisjuhendi leiad tootja kodulehelt: seadistusjuhend.
Mina käitusin täpselt nende juhiste järgi ja sain asja tööle. Muutuva koodiga värava puhul käitusin ka vastavalt juhisele, aga tööle ei saanud. Seega arvesta, et 2000. aasta W210'e garaažiukseavajal oli softi versioon 2, mis ei toetanud muutuvaid koode.
Praegu on vist jõutud juba versioonini 7, mida nõuab ka minu muutuva koodiga värav. Tootja sõnul ei ole võimalik tarkvara uuendada.
Mingit moodi saab seda softi versiooni ja regiooni peeglilt tuvastada ka (teatud nuppe pikalt all hoides), eks täpsemad juhised leiad eelpool mainitud aadressilt, samuti leiab tootja kodulehelt millist softi versiooni mingid väravad nõuavad.
Ja üks infokild veel antud lisa kohta: http://www.mercupgrades.com/Integrated+G...le-53.html