20-04-2011, 11:56 PM
täna avasasin väljast lähemalt vaadates et see auto eriti täkkeline ja mõnekohapeal tundub värv selline imelik ja hästi krobeline et ei tea kas sealt hakkab värvmaha tulema vms ? selline mõrane ja värki on? hästipalju pulgakugulisi täkkeid on just.
klaasi ka vaatasin et seal üks mõra ja ohtralt täkkeid. ja see mõra keset klaasi kah pmts, peab vist ära vahetama vms? või mis keegi arvab ?
selline probleem on ka et aku ise on aasta vana aga midagi nagu imeks seda tyhjaks, ei tea milles probleem võib olla? Xenonites ei tohiks nagu olla sest kui varem peal olid sis nagu ei tõmmanud tühjas(aga samas ei imesta) midagi natu muud muutnud ka pole peale selle et tõmbasin otse akult pluss juhtme pagassi aga see nagu ka ei saa olla sest selle voolu katkestan koguaeg ära kui ära lähen autost.
aga vot mootori jõuab käima vinnata
kui palju päritakse sis ma võin listi ka anda mis ma autol ära teen
keegi võiks Xenonid ära osta. või sis kasvõi kellegile mainida et keegi müüb korralikke ja vähekasutatuid
klaasi ka vaatasin et seal üks mõra ja ohtralt täkkeid. ja see mõra keset klaasi kah pmts, peab vist ära vahetama vms? või mis keegi arvab ?
selline probleem on ka et aku ise on aasta vana aga midagi nagu imeks seda tyhjaks, ei tea milles probleem võib olla? Xenonites ei tohiks nagu olla sest kui varem peal olid sis nagu ei tõmmanud tühjas(aga samas ei imesta) midagi natu muud muutnud ka pole peale selle et tõmbasin otse akult pluss juhtme pagassi aga see nagu ka ei saa olla sest selle voolu katkestan koguaeg ära kui ära lähen autost.
aga vot mootori jõuab käima vinnata
kui palju päritakse sis ma võin listi ka anda mis ma autol ära teen
keegi võiks Xenonid ära osta. või sis kasvõi kellegile mainida et keegi müüb korralikke ja vähekasutatuid
Mercedes-Benz E350d 4Matic '17
Mercedes-Benz E220d 4Matic '17
Mercedes-Benz C220d 4Matic '19
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.
Mercedes-Benz E220d 4Matic '17
Mercedes-Benz C220d 4Matic '19
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.