08-11-2010, 11:05 PM
Kurat, on alles raju aparaat! Loodetavasti ei ole Renkju auto omalejätmisest loobunud.
Eile, kui mootori uuesti ära häälestasime, hakkas auto mehemoodi liikuma, et Renkju otsustas, et ei hakkagi autot sandikopikate eest müüma.
Pakkus ta ju võileivahinda (30k) ja vinguti ja nuriseti ka selle üle.
Raha ei kao maailmast kunagi, seda tuleb ja läheb, asjadega on teisiti!
Minu tagasihoidlikud soovitused, mida saab ka loodetavasti teostada:
1. Suurendada surveastet (Teine variant oleks vähendada surveastet ja lisada turbo, mis on aga tegelikult üpris mõttetu selle kere/mootori puhul - jõudu ei saa maha! )
2. Lühendada sisselaset ehk parendada voolavust
3. "kraadida" nukkvõllid ja suurendatud surveastme tõttu need paika timmida.
4. Plokikaanetöödega koos pordid paika ajada, valu jäägid(MB`l on neid õnneks väga vähe) eemaldada ja poleerida.
5. Korralik torukollektor (ma teen selle enivei ära, kasvõi oma tarbeks, kuigi mul tuleb 100% turbo), uus väljalase
6. Hooratast kergendada (võiks installida ka 2-kettalise väikse diameetriga siduri)
7. See kogu kompott ära seadistada väääga korralikult
8....xxx - Vedrustus (H&R vedrud, Bilstein B8 amordid, plast puksid), pidurid
Hetkel auto minu käest ja peale pikka seismist, uuesti häälestatud mootoriga on lihtsalt võrratu!
Muidugi ma olen siiamaani ka võrridega sõitnud pikalt, ei saagi aru, mis see tõmme tähendab.
Kes ütles, et 3.2 mootor on mõttetu, tooge mõni argument(või vähemalt proovige seda enne!), miks ta on mõttetu.
Eile, kui mootori uuesti ära häälestasime, hakkas auto mehemoodi liikuma, et Renkju otsustas, et ei hakkagi autot sandikopikate eest müüma.
Pakkus ta ju võileivahinda (30k) ja vinguti ja nuriseti ka selle üle.
Raha ei kao maailmast kunagi, seda tuleb ja läheb, asjadega on teisiti!
Minu tagasihoidlikud soovitused, mida saab ka loodetavasti teostada:
1. Suurendada surveastet (Teine variant oleks vähendada surveastet ja lisada turbo, mis on aga tegelikult üpris mõttetu selle kere/mootori puhul - jõudu ei saa maha! )
2. Lühendada sisselaset ehk parendada voolavust
3. "kraadida" nukkvõllid ja suurendatud surveastme tõttu need paika timmida.
4. Plokikaanetöödega koos pordid paika ajada, valu jäägid(MB`l on neid õnneks väga vähe) eemaldada ja poleerida.
5. Korralik torukollektor (ma teen selle enivei ära, kasvõi oma tarbeks, kuigi mul tuleb 100% turbo), uus väljalase
6. Hooratast kergendada (võiks installida ka 2-kettalise väikse diameetriga siduri)
7. See kogu kompott ära seadistada väääga korralikult
8....xxx - Vedrustus (H&R vedrud, Bilstein B8 amordid, plast puksid), pidurid
Hetkel auto minu käest ja peale pikka seismist, uuesti häälestatud mootoriga on lihtsalt võrratu!
Muidugi ma olen siiamaani ka võrridega sõitnud pikalt, ei saagi aru, mis see tõmme tähendab.
Kes ütles, et 3.2 mootor on mõttetu, tooge mõni argument(või vähemalt proovige seda enne!), miks ta on mõttetu.
'When the flag drops, the bullshit stops'
Elbe Engineering
Elbe Engineering