Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w 210 2001a 3.2 cdi sõites pöörded kõiguvad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
hommikul startides pöörded kõiguvad.vahepeal teeb ka soojalt.lased gaasi lahti vajutad uuesti siis ok.järgmise foori tagant startides uuesti sama jama.sooja mootoriga teeb sedasi suht vähe.käigukasti õli on normis aga ei tea kunas vahetatud viimati .ise sõitnud yhe õlivahetuse.nüüd uus õlivahetus koos kasti õliga tulemas.sai ostetud uus õhulugeja andur aga tulutult.äkki oskab keegi midagi tarka kosta enne kui diagnosti minek.aaa ja EPC viskab ka displayle!tean et sellest EPC-st on siin juttu olnud nii et paha hakkab aga just see teema et see jõnksutamine toimub.ja see ei ole nagu üldse õrn jõnksutamine!!!!
Saan ma õigesti aru, et sõites ühtlase kiirused on tahhomeetri seier rahutu? Kui jah, siis kui mitu rpm ta niiöeda kõigub?
Kasti õli vahetusel - mis õli sisse paned kes paneb?
Mis õhulugeja anduri sa ostsid? Füüsiliselt võib sinna päris erinevaid "istutada", aga odavamad lähevad korrektsioonipiiridest välja.

Kasti jamadest paari lehekülje jagu siin rääkinud.
jah , sõites ühtlase kiirusega kõigub kohutavalt.nii umbes 1800 1200 rpm.kasti õli vahetab viljandis üks firma.ise ka viljandist pärit.aga mis õli seda ei tea veel.õhulugeja andur oli tellitud varuosapoe kaudu kuskilt saksamaalt.aga ei tea miks sealt.sellega tegeles teine inimene.pean täpselt ta käest üle küsima.aga 1700 raha sai välja käidud selle anduri eest
ok,tänud väikse näpunäite eest!!!
Aga miks ta seda epc-d displayle viskab jääb ikka arusaamatuks.ärge lolli üle pahandage!!!
priitkop Kirjutas:Aga miks ta seda epc-d displayle viskab jääb ikka arusaamatuks.ärge lolli üle pahandage!!!ühesõnaga tuleb õli ära vahetada kiiremas kossas ja siis diagnosti