Postitused: 75
Teemad: 13
Liitus: Aug 2008
Maine:
0
marek Kirjutas:West Kirjutas:Lisadest siis see et ei ole taga topsihoidjat, ees käetoe juures on. ja suusakotti ka ei ole orig. alarmi vist ka ei olnud? aga tee salongist ka rohkem pilte... muidu jah, harva kohtab sellise varustusega 208't.
Jep seda ei olnud ,aga nyyd on peal
Maine:
0
marek Kirjutas:aga tee salongist ka rohkem pilte... muidu jah,
Lisa pilte on nende piltide all veel aadressitena või äkki soovi mõnest kindlamast kohast?
Postitused: 3,240
Teemad: 121
Liitus: Nov 2005
Maine:
9
West Kirjutas:Jep seda ei olnud ,aga nyyd on peal panid ikka korraliku can alarmi?
Maine:
0
marek Kirjutas:West Kirjutas:Jep seda ei olnud ,aga nyyd on peal panid ikka korraliku can alarmi?
Meta alarm sai peale Pidi päris hea olema
Postitused: 3,240
Teemad: 121
Maine:
9
West Kirjutas:Meta alarm sai pealePidi päris hea olema mis auto sul on? Mercedes-Benz. selge.
aga jah, meta teeb häid alarme küll. sellele sobib meta 750/5.
Maine:
0
Muidu mul matide kohta üks küsimus, äkki kellegil on olukordi olnud. Et pm ostsin need Mercedes-Benz orig. matid, pole veel kilestki välja võtnud, tsekid ka alles. Et ühesõnaga kui sealt silberist saab äkki ka master editione või amg matte, et kas nad ümber ka vahetavad?
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
West Kirjutas:Muidu mul matide kohta üks küsimus, äkki kellegil on olukordi olnud. Et pm ostsin need Mercedes-Benz orig. matid, pole veel kilestki välja võtnud, tsekid ka alles. Et ühesõnaga kui sealt silberist saab äkki ka master editione või amg matte, et kas nad ümber ka vahetavad?
Ma usun küll kui ilusti räägid. Iseasi kas Master matte saab üldse tellida.
Maine:
0
Maine:
0
Karl Kirjutas:West Kirjutas:Muidu mul matide kohta üks küsimus, äkki kellegil on olukordi olnud. Et pm ostsin need Mercedes-Benz orig. matid, pole veel kilestki välja võtnud, tsekid ka alles. Et ühesõnaga kui sealt silberist saab äkki ka master editione või amg matte, et kas nad ümber ka vahetavad?
Ma usun küll kui ilusti räägid. Iseasi kas Master matte saab üldse tellida.
Jään lootma Kui isegi masterit ei saa, siis vast amg ikka aga tänud, homme lähen proovima
Maine:
0
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Postitused: 211
Teemad: 6
Maine:
3
Maine:
0
23-09-2008, 06:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-09-2008, 05:47 PM ja muutjaks oli West.)
Maine:
0
kas keegi teab kuidas Nahka hooldada ja mis tegema peab ja kui pika aja tagant? Mul endal pole varem nahaga kokkupuudet olnud ja tahaks et ikka korras püsiks Ette tänades
Postitused: 211
Teemad: 6
Maine:
3
West Kirjutas:kas keegi teab kuidas Nahka hooldada ja mis tegema peab ja kui pika aja tagant? Mul endal pole varem nahaga kokkupuudet olnud ja tahaks et ikka korras püsiks Ette tänades
Ega seal midagi keerulist ei olegi. Ise teen istmed spetsiaalse naha-hooldus vahendiga (kreem) u. 2-3 korda aastas üle. Eelnevalt muidugi mingi puhastusainega ka kergelt üle.
Nahksisu on suhteliselt kerge korras hoida, lapiga üle ja puhas
Maine:
0
Maine:
0
Õnneks Mercedes-Benz sõidab ediselt hästi ei ole vigu esinenud.
|