MB CLK 320 2001 W208 AMG-style - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz sõidukid (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=4) +--- Foorum: Huviliste autod (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=122) +--- Teema: MB CLK 320 2001 W208 AMG-style (/showthread.php?tid=9916) Lehed:
1
2
|
MB CLK 320 2001 W208 AMG-style - West - 18-09-2008 Tervist jälle Sain siis oma vana 190 müüki pandud ja liikusin 10 aaastat edasi. Sai siis Sept. alguses muretsetud endale Saksamaalt Clk 320. Õnneks sealt tuues puudusin Mersul vead, kojamees küll kulunud Kuid selle asendan uuega. Isegi taha oli pandud uued rehvid Tegu siis AMG-optic paketiga ja lisaks veel Master editioned Aasta: 2001 Käigukast: automaat Läbisõit:111000(hooldusraamat) Võimsus:160kw Värvus:tanzanite blue metallic Sisu: must nahk Keretüüp:kupee Tuled: HELLA Lisavarustus: P36 Unknown code 026 production test new engines (ECE-chassis with USA-engine) 220 parking aid 242 right front seat electrically adjustable with memory feature. only applicable to series w 210 when installed in conjunction with code 275. 249 automatically dipping inside rear view mirror 260 elimination of model designation on rear lid 275 front seat positioned lower memory package (driver's seat, steering column, mirror) 345 rains sensor for windshield wipers 352 operation and monitoring system comand (navigation + radio/cassette) 354 antenna on roof centre rear for mobile D-net telephone antenna on roof centre rear for standard D-net telephone 404 left front seat with multiple contour backrest 405 right front seat with multiple contour backrest 414 electric tilting/sliding roof in glass version 488 sporty tuning 500 outside rear view mirror left and right, folding 540 roller blind, electric, for rear window 581 automatic climate control 600 headlamp wiper/washer 612 lamp unit: gas discharge lamp (ael) xenon headlight 673 high-capacity battery 732 birdseye maple wood trim, black 772 amg styling package - front spoiler, side skirts and rear apron 802 Change of year of model, last figure shows new model year 810 loudspeaker, sound package sound package (bose) 819 CD changer - alpine - in trunk 853 production test bm 124125 860 television tuner 873 seat heater for left and right front seats 875 heated screen wash system windshield washer heated (W201) 926 emission control eu4-measure 30.11.1991 954 equipment package for avantgarde vehicles rotating emergeny flasher, front (red light) 988 ownership certificate and COC papers with EC model plate Ühesõnaga täislisa varustus Plaane peale sõitmise selle autoga ei ole. Siin ka mõned pildid. veel mõned pildid http://www.hot.ee/west08/MB/P1010149.JPG http://www.hot.ee/west08/MB/P1010149.JPG http://www.hot.ee/west08/MB/P1010150.JPG RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 18-09-2008 allan1 Kirjutas:Master Edition Ostes öeldi jah, et see vist haruldasem RE: MB CLK 320 2001 W208 - Karl - 18-09-2008 tegin pildid nähtavaks, päris norm pill tundub ja mootorit ka natuke on aiste vahel. RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 18-09-2008 Karl Kirjutas:tegin pildid nähtavaks, päris norm pill tundub ja mootorit ka natuke on aiste vahel. Tänan selle eest Mootoriga olen ma rahul, ei jää hätta sellega RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 18-09-2008 Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. Aitäh RE: MB CLK 320 2001 W208 - marek - 18-09-2008 West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. Aitähmis mõttes puudub? roolilt saab ju peale panna. miks sa uue teema tegid? RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 18-09-2008 marek Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. Aitähmis mõttes puudub? roolilt saab ju peale panna. Mm UUs teema, kuna vanaga läks sassi, tahtsin pilte üles panna kuid ei saanud alguses hakkama, tegin uue siis Sellesuhtes puudu et kas on täislisavarustus või ei ole RE: MB CLK 320 2001 W208 - marek - 18-09-2008 West Kirjutas:Sellesuhtes puudu et kas on täislisavarustus või ei olekindlasti on midagi puudu, aga päevatuled saab roolilt peale "progeda". RE: MB CLK 320 2001 W208 - soul - 19-09-2008 West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. RE: MB CLK 320 2001 W208 - Blaze - 19-09-2008 soul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. Tere tulemast clk meeskonda ! Ilus ja just mitte väheste lisadega masin Aga jah, su küsimusele vastates jääb minulgi silma, et ei ole pool-puit AMG rooli. Kõrguse regulaatorit minuteada xenonil ei ole, peaks automaatne reguleerimine olema. Edu ja muretuid kilomeetreid ! Martin. RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 19-09-2008 soul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. Puitrooli ja esitulederegulaatorit ma ei tea kas on üldse nendel autodel. RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 19-09-2008 Blaze Kirjutas:Tere tere Aga Sellesuhtes et AMG rool on, kuid ilma puiduta, rooli peal on olemas AMG märksoul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. RE: MB CLK 320 2001 W208 - soul - 19-09-2008 West Kirjutas:soul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. Puitrool ja esitulederegulaator(ka Xenonide puhul) on olemas sellel mudelil. Siin täitsa näha http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/744/auto_php-id=530744-www_auto24_ee.html Kas kesk konsoolil on kõik lüliti kohad täidetud, pole pilti sellest? Aga muidu on super lisadega, siit kohapealt naljalt ei leia sellist. RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 19-09-2008 soul Kirjutas:Ok, siis küll,West Kirjutas:soul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. RE: MB CLK 320 2001 W208 - Blaze - 19-09-2008 soul Kirjutas:West Kirjutas:soul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. Mina arvan (parandage kui eksin), et konkreetsel auto24 kuulutuses oleval autol on xenon paigaldatud ise. Xenon tuledega kaasnevad ka tuledepesurid ning konsoolis vastab tuledepesu lüliti. Sellel need aga puuduvad asi hakkab juba teemast mööda triivima RE: MB CLK 320 2001 W208 - West - 19-09-2008 Blaze Kirjutas:soul Kirjutas:West Kirjutas:soul Kirjutas:West Kirjutas:Tegelikult oleks mul veel selle auto kohta küsimus. Et kas keegi teab, mis lisavarustus veel puudu on, kui üldse on midagi puudu. Ise oskan ainult lisada, et päevatulede automaatne sisselülitus puudub. AitähNo algatuseks mis kohe pildi pealt silma hakkab on näiteks puitrool ja esitulede kõrguse regulaator. Blaze sul on täiesti õigus, nii see asi ongi jh Vb veits, aga ma sain igatahes targemaks nyyd RE: MB CLK 320 2001 W208 AMG-style - West - 22-09-2008 Muretsesin siis endalegu uued orig. matid. Päris ilusad on RE: MB CLK 320 2001 W208 AMG-style - Blaze - 22-09-2008 West Kirjutas:Muretsesin siis endalegu uued orig. matid. Päris ilusad on Mis siis vanadega juhtus ? Ja kas uued said ka "master edition" kirjadega ? Järsku paned veel pilte üles, siis saab parema ülevaate. Lisadest rääkides veel niipalju, et kas sul on nii ees kui ka taga topsihoidjad ka ? (käetoe ees olevas laekas ja taga käetoe sees). Ja kas suusakott ka on ? RE: MB CLK 320 2001 W208 AMG-style - West - 22-09-2008 Blaze Kirjutas:West Kirjutas:Muretsesin siis endalegu uued orig. matid. Päris ilusad on Vanad matid veits katki, need master editione matid olid, needo lid sellise sileda pinnaga, uued sain need karvased või no kuidas öelda porimatid pm. ei saanud neid selle kirjaga, tavaline Mercedes-Benz märk. Aga oleks muidu võimalik onud? Lisadest siis see et ei ole taga topsihoidjat, ees käetoe juures on. ja suusakotti ka ei ole RE: MB CLK 320 2001 W208 AMG-style - marek - 22-09-2008 West Kirjutas:Lisadest siis see et ei ole taga topsihoidjat, ees käetoe juures on. ja suusakotti ka ei oleorig. alarmi vist ka ei olnud? aga tee salongist ka rohkem pilte... muidu jah, harva kohtab sellise varustusega 208't. |