Postitused: 506
Teemad: 46
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Juhuste kokkulangemisel sain äsja ühe järjekordse väljakutse osaliseks projekti W 111 , S 220 , 1964 näol . Otsustasin päästa sellise auto halvimast ja taastada see võimalikult ligilähedale oma endisesse hiilgusesse . Ma ei tea hetkel sellest autost muud kui vaid seda , et ta on komplektne ja ,et auto on seisnud viimased 10 aastat , numbritel ilutseb ülevaatuse kleeps 03 , auto on seisnud siis garaazis -angaaris 7 a. ja 2 a. väljas presendi all . Positiivne on see ,et kroomdetailid on suht hästi säilinud , vajab vaid mõne detaili vahetust . Sisu puidu osas on aga suht nutune . Samuti ei tea ma veel millises olukorras on veermik-mootori osa . Valmistun halvimaks
Hakkan siis tasapisi järjekordse auto päevikut pidama ja kogemustest juba võin ütelda ,et auto valmimisaega ma parem ette ei planeeri , loodan vaid mingil ajal sellise väärika isendi MB Klubi väljasõitudele kaasata kevad-suvi-sügisesteks perioodideks ja seda siis loodetavasti juba mustade numbritega . Ambitsioonikas plaan ,kas pole ? . Lisan ka mõned pildid
"Mercedes и в Африке Mercedes"
Postitused: 397
Teemad: 20
Liitus: Dec 2010
Maine:
1
Jään kindlasti teemat jälgima!
Postitused: 8
Teemad: 3
Liitus: Oct 2012
Maine:
0
Eriti äge masin ju !
Edu, jõudu ja jaksu sulle !!
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Loodetavasti lõppeb projekt edukalt, asi on seda väärt
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,848
Liitus: Feb 2007
Maine:
5
Hämmastav, et sellised autod lihtsalt seisavad kusagil, ära unustatud...
Postitused: 616
Teemad: 41
Liitus: Aug 2010
Maine:
2
Väga ilus S ! Istmed tunduvad hästi säilinud.
Postitused: 371
Teemad: 14
Liitus: May 2007
Maine:
4
Palju õnne,kena auto!!!
Postitused: 8,227
Teemad: 99
Maine:
36
Nossov
Õnne ja kannatust selliste asjadega tegelemisel. Õnne, et vajalikele tükkidele peale satuks ja kannatust, et kiibitsejaid eemale peksta.
Hoia meid siis arenguga kursis.
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Maine:
2
Tänud kaaskannatajatele ja kaasaelajatele , ja hakkan siis pihta tasapisi nimekirjaga mida vaja oleks
1. Puitdetailid salongi , kui on kellelgi teada , et kellelgi on olnud tegemist säärase autoga millest on järgi jäänud minid sisuelemendid , palun võtta minuga ühendust
2. Otsin viisakat rooli
3. Otsin viisakat parempoolset tagatuld koos kroomümbrisega
4. Otsin tagapamperi parema poole väiksemat kroomosa
.... Jätkan listiga pisut hiljem ja kui kellelgi juhtub jääma midagi silma , seoses w111 osadega - juppidega , andke teada .
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
Ma natuke kahtlen, kas sa Eestist sellele mudelile korralikke juppe leiad, tõenäolisem on, et pead ebayst otsima või laskma vanade järgi uued teha (puitosad näitex).
Rool on taastatav, isegi ühes MB Classicu ajakirjas oli selle kohta teema, kuidas neid vanu roole taastataxe (viilid praod suuremax, paned pahtlit või liimi või midagi täis, lihvid ära ja värvid üle).
Aga muidu jõudu restaureerimisel ja vast kevadel näeb seda siis juba liikumas?
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!
Maine:
20
Kindlasti näeb kevadel liikumas...kui me aastaarvust ei räägi
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 932
Liitus: Sep 2006
Maine:
9
Minu esimene mõte seda teemat ja autot nähes oli: " Saada need puit detailid mulle, ma vaatan, mis ma nendega teha suudan- täitsa vabast tahtest abistaks"
Kuidas kere ja värv on? Ehk saan ka selles osas kudiagi aidata, vabast tahtest.
Maine:
2
(25-11-2012, 02:49 PM)Renkju Kirjutas: Minu esimene mõte seda teemat ja autot nähes oli: " Saada need puit detailid mulle, ma vaatan, mis ma nendega teha suudan- täitsa vabast tahtest abistaks"
Kuidas kere ja värv on? Ehk saan ka selles osas kudiagi aidata, vabast tahtest.
Igati rõõm on tunda toetavaid fanatte kes kas siis nõu või jõuga sooviks olla abiks tänud juba ette Ma peaks selle auto varsti saama sooja garaazi , keretööde ettevalmistuseks, siis avaneb mul võimalus anda täpne hinnang kere korralikkuse osas ja arvan kui saan salongividinate demontaaziga ühelepoole avaneb mul terviklik pilt puittetailide kvaliteedi osas , mõni puitdetail on nii must , et mitte öelda määrdunud , et tundub suht raske ilmselt saavutada puidu õige lakialune toon . Igaljuhul võtan ja otsin siis kindlasti abi . Ma arvan ( osalt näen ka pildilt) , et beezil sisul sellisel aastal oli sees suht hele puit . Peaks kontrollima ilmselt Silberi kaudu õiget tooni ?!
Maine:
20
Postitused: 3,790
Teemad: 280
Liitus: Feb 2009
Maine:
9
Kena kuid kahju et selline klassik lumehanges peab külmetama.
Maine:
20
Ei ta kaua külmeta, ütleme nii, et järjekorras seisab
Postitused: 1,379
Teemad: 87
Liitus: Nov 2007
Maine:
5
Tjah.
Sa ka jõuad saja asjaga korraga tegeleda.
Jaksu ja AEGA projektiga tegelemisel.
Edud.
Janek.
Pesuruumide ja saunade remont.
Aurusaunade ehitus.
W/C126 peenhäälestus. #w126garaaz
5 126 735
Postitused: 777
Teemad: 39
Maine:
6
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.
Postitused: 77
Teemad: 27
Liitus: Dec 2009
Maine:
0
05-12-2012, 09:51 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-12-2012, 09:53 AM ja muutjaks oli audi.)
Kuldar
Kus kandis leidsid seda iludust ?
auto on ilus ja aus, aga numbrid .... esimene asi mis ma teeks vahetaks need ära.
|