02-05-2012, 06:50 PM
Olen foorumiga alles liitunud ja täiesti uus liige, seega ärge pahandage, kui midagi valesti teen
Asjaolude kokkulangevuse tõttu sai üks punnsilm endale soetatud. Hetkel selle isendiga veerenud umbes 80km ja muljed on positiivsed.
Tahtsin endale mugavat taga-või nelikveolist masinat ja vaatasin ka mõningaid audisid ja bmwsid aga .. otsustasin ikkagi MB kasuks. Kuna ma olen viimased pool aastat sõitnud 2006.a E klassiga, suurenes mu armastus mersude vastu veelgi rohkem. Eks selle pisiku on mulle verre ajanud minu isa, kes on terve elu mersudega sõitnud. Vaatasin ka C-klassi mersusid, aga jõudsin arusaamale, et selleks korraks võiks midagi muud proovida, seega välistasin ka CLK, mis mulle tegelikult kõige rohkem meeldis.
Aitab jutust - mõned andmed ja pildid.
*Üldandmed
Mootor: 3.0 / 100kW
K. kast: automaat
Kütus: diisel
LS: 232000
ER: 1998
Lisadest
roolivõimendi, kesklukustus(puldiga), ABS pidurid, püsikiirushoidja, 4x el. aknad, valgustusega peeglid päikesesirmides, iluliistud salongis(puit), jalamatid(kummist), välistemp. näidik, tagaklaasi soojendus, päevasõidutulede automaatne lülitus, veokonks, nahkkattega rool, topsihoidjad(ees), el katuseluuk + peeglid, turvapadjad, signalisatsioon, soojendusega peeglid, stereo(CD)
Hetkel on all 17' valuveljed koos pea-aegu tutikate Continental lamellidega.
Kõik üldine ja vajaminev on olemas.
Plaanidest
- vahetada ära õlid / filtrid
- tagasilla puksid
- uued pidurikettad + klotsid
- käsipidur korda
- el. katuseluuk korda
- uued uksepolstrid
- korralik helisüsteem
- Xenon tuled
Hetkel teostatud
- korralik välipesu
- seest kiire tolmar
- kinnitatud tagumine iste - oli lahti, sest eelmisel omanikul oli vaja akule ligi pääseda
- paigaldatud uus kojamees
Homme või ülehomme on probleemide kõrvaldamise aeg.
Mõned öised udused pildid, varsti teen korralikumad:
Asjaolude kokkulangevuse tõttu sai üks punnsilm endale soetatud. Hetkel selle isendiga veerenud umbes 80km ja muljed on positiivsed.
Tahtsin endale mugavat taga-või nelikveolist masinat ja vaatasin ka mõningaid audisid ja bmwsid aga .. otsustasin ikkagi MB kasuks. Kuna ma olen viimased pool aastat sõitnud 2006.a E klassiga, suurenes mu armastus mersude vastu veelgi rohkem. Eks selle pisiku on mulle verre ajanud minu isa, kes on terve elu mersudega sõitnud. Vaatasin ka C-klassi mersusid, aga jõudsin arusaamale, et selleks korraks võiks midagi muud proovida, seega välistasin ka CLK, mis mulle tegelikult kõige rohkem meeldis.
Aitab jutust - mõned andmed ja pildid.
*Üldandmed
Mootor: 3.0 / 100kW
K. kast: automaat
Kütus: diisel
LS: 232000
ER: 1998
Lisadest
roolivõimendi, kesklukustus(puldiga), ABS pidurid, püsikiirushoidja, 4x el. aknad, valgustusega peeglid päikesesirmides, iluliistud salongis(puit), jalamatid(kummist), välistemp. näidik, tagaklaasi soojendus, päevasõidutulede automaatne lülitus, veokonks, nahkkattega rool, topsihoidjad(ees), el katuseluuk + peeglid, turvapadjad, signalisatsioon, soojendusega peeglid, stereo(CD)
Hetkel on all 17' valuveljed koos pea-aegu tutikate Continental lamellidega.
Kõik üldine ja vajaminev on olemas.
Plaanidest
- vahetada ära õlid / filtrid
- tagasilla puksid
- uued pidurikettad + klotsid
- käsipidur korda
- el. katuseluuk korda
- uued uksepolstrid
- korralik helisüsteem
- Xenon tuled
Hetkel teostatud
- korralik välipesu
- seest kiire tolmar
- kinnitatud tagumine iste - oli lahti, sest eelmisel omanikul oli vaja akule ligi pääseda
- paigaldatud uus kojamees
Homme või ülehomme on probleemide kõrvaldamise aeg.
Mõned öised udused pildid, varsti teen korralikumad: