22-04-2008, 11:41 AM
Andres Kirjutas:Tegin teema pooleks. Teine pool kadus ära Kui keegi leiab andke mulle teada
Aga tuleb tõdeda, et Brabus mis Brabus. Ma poleks küll arvanud, et keegi tahab nii väikese võimulisa pärast mootorit laiali kiskuda, kuid pika ea nimel on see vajalik.
Niiet jõudu-jaksu ja ma luban, et omalt poolt enam ei aasi
Vabalthingavate mootorite puhul ja mootorit vabalthingavaks jättes
tulebki kõik asjad ära kasutada, mis võimalik on.
Brabuse meestel käib see mootori lahti võtmine ju lups ja valmis.
Eks tugevama klapivedruga ja suurema tõusuga nukaga peab auto rohkem ka piitsaandmisele vastu. Brabus vahetas ka stock õli 0W30 pealt 0W40 peale.
Praeguse variandiga ma võin täiesti kindel olla, et ma võin teda põmst lõputult kõvasti piitsutada, kui korralised hooldused on õigeajaliselt tehtud. Kuigi jah, see mootor on juba stockis vägagi vastupidav.
Auto eelmine omanik oli üks Saksamaal ühe lihakombinaadiomanik, kes iga päev ~200km tööle ja tagasi sõitis. Loomulikult üle 200km/h. Sellisel juhul tuleb mootoril lisajõud ja V-max eemaldamine ainult kasuks.
Oh imet, ei olnudki pensionär, kes ainult pühapäeviti sõitis.
Muidu ma hoian autot samamoodi nagu eelmine omanik.
Autos pole kordagi suitsetatud ja kõik hooldused on pigem enne õiget aega tehtud ja pisivead on kohe ära parandatud.
Kõik on nagu uuena. Kui midagi ära kulub (ei näe välja enam nagu uus), siis vahetan ka kohe välja.
Auto sai hiljuti uue Brabuse stange ning lisatuled ette, sest lisatulede klaasid olid katki läinud kividest. Stange vahetuse maksis kinni kindlustus, sest üks jänes tahtis kangesti mul auto ees hüpelda, kui ma Pärnu poolt linna sõitsin. Jänes lõi oma peaga stange sisse väikse praod ning keeras numbri kõveraks ja lõhkus numbrialuse.
Uue esiklaasi panin ka eelmise nädala neljapäeval.
Keemilises ja vahatamises peab see auto ka tunduvalt rohkem käima, kui teiste värvikombinatsioonidega autod. Keemilinepesu, poleerimine ja vahatamine tehti ka eelmine nädal ära.
Üks pisiviga tegelikult praegu veel on. Taga lisapiduritulel osad LED-id ei põle. See tuleks välja vahetada uue vastu. Faceliftiga W211 tulel on need LED-id vähe vastupidavamad.
Kavatsen temaga veel pikalt sõita. Pikkade (kiirete) sõitude jaoks on ta täiesti ideaalne.