15-01-2008, 09:54 PM
92S500 Kirjutas:Hmm...sa muidu prillimäe lammutusest ei ole küsinud? Neil on minu teada 2xCL600 c140 juppideks.Hinda ja seisukorda ei tea aga lihtsam ikka siit samast osta kui hakata kusagilt välismaalt hankima..
Edit: Räägid kasti tugevdamisest ja 35-40k hinnast...kas nad sulle ütlevad ka täpselt MIDA nad seal sees teevad ja vahetavad?
Ma tean usast ühte tüüpi, kes ise 600-se kasti tugevdanud mingite spets ketastega ...ja olles ise ka S500 kasti remontinud, siis kui hankida tugevamad kettad, natuke leiutada (vaheseibid õhemaks treida näiteks ja panna veel 1 ketas juurde pakkidesse) siis peaks saama teoorias isegi asja....
Prillimäel pole - kuu tagasi polnud vähemalt. Ja kodulehel pole ka üleval, aga no igaks juhuks peaks helistama.
Kastide tugevdamine: jah kettaid juurde panna on lahendus. Somm rääkis et pidid ka rõhku tõstma - vot seda ma ei tea kuidas teha. Sest ketaste juurdepanekuga saad sidurid võibolla pidama, aga lintpidur hakkab ikkagi läbi libisema. Ei tea - aga mõte on et sõidan siis poole gaasiga ja proovin 600 kasti kõigepealt No 600 NM (seda peaks ta taluma ikka) on ka juba tõmme.
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
www.hobenool.eu
5227858