10-01-2008, 07:42 PM
Pika otsimise ja jebimise tulemusena on nüüd isegi Rootsist võimalik 600 MB kast saada. Hinnaklass jääb sinna 15 000 juurde. Pea on ausaltöeldes juba pulki täis, sest võimalik on ka veel soomes, olemasolevat 4,2 L kasti tugevdada lasta - hinaga 35000-40000. Point on muidugi ka selles, et selle 4,2 kasti seisikorda (hüdroplokk) ma ei tea. Kas ta ka käike vahetama hakkab või mitte (ja kui hakkab siis kui hästi) ad: Teisalt on risk, et kui osta 6L mootori kast, siis ega mingit garantiit ka pole, et see korralikult funkaks. Teoorias peaks 6L oma muidugi rohkem jõudu kannatama ja võibolla isegi pole teda vaja tugevadada kui käiguvahetusel mootoril süüdet hilisemaks keerata. Kui aga peaks juhtuma, et kast ei pea vastu ja on vaja tugevdada siiski - siis olen juba 50 tuhat näruse kasti eest välja käinud. Paljuvõitu või mis :hump:
Nii, et mõtted on otsas ja peab seedima laskma. Ega siin head varianti vist naguinii pole - raha peab ikka maksma. Aga öeldakse ju, et mis raha eest on saadud on hästi saadud. Ning et ole mureta - raha pole rukis mida kord aastas lõigata saab :biggrin:
Vahepeal jube tegelen hõbeketi riputamisega suu nurka ja ootan suve. "Simuleerin" kui nii võib öelda excelis proges auto dünaamikat. Tegelt peaks suht hea pildi andma kuni 200 km/h kohta, sest arvestab ikka suhteliselt paljusid tegureid (raskuskese, tuuletakistus, hõõrdejõuj kastis jne). Et siis väikene pilt ka mis praeguse softiga ca 520 hj juhtuma peaks (eeldusel, et hubujõu kõver on parabooli kujuga - mul natukene karmim muidugi)
Ega ta mingi kiirenduspill pole muidugi aga viimaseks vast ei jää nii 1/4 dragil kui miili võistlusel. Eeldatavalt tänavarehviga mingi 12,5 s (180-190 km/h) ja 260+ km/h. Esikoha võidaks kindlasti aga kaalus ma usun Ütleme nii, et natu kiirem lihtsalt kui 600 R129 SL
Nii, et mõtted on otsas ja peab seedima laskma. Ega siin head varianti vist naguinii pole - raha peab ikka maksma. Aga öeldakse ju, et mis raha eest on saadud on hästi saadud. Ning et ole mureta - raha pole rukis mida kord aastas lõigata saab :biggrin:
Vahepeal jube tegelen hõbeketi riputamisega suu nurka ja ootan suve. "Simuleerin" kui nii võib öelda excelis proges auto dünaamikat. Tegelt peaks suht hea pildi andma kuni 200 km/h kohta, sest arvestab ikka suhteliselt paljusid tegureid (raskuskese, tuuletakistus, hõõrdejõuj kastis jne). Et siis väikene pilt ka mis praeguse softiga ca 520 hj juhtuma peaks (eeldusel, et hubujõu kõver on parabooli kujuga - mul natukene karmim muidugi)
Ega ta mingi kiirenduspill pole muidugi aga viimaseks vast ei jää nii 1/4 dragil kui miili võistlusel. Eeldatavalt tänavarehviga mingi 12,5 s (180-190 km/h) ja 260+ km/h. Esikoha võidaks kindlasti aga kaalus ma usun Ütleme nii, et natu kiirem lihtsalt kui 600 R129 SL
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
www.hobenool.eu
5227858