17-08-2026, 08:57 AM
Eks ma nats laisk olen. Loodetevasti lubatakse nii, et kolm autot ühes teemas. Nii püsib mul see info ühes kohas. Aga seda olen endale ka kinnitanud, et see G üks paras äge veoauto on. Ma algul ka jooksin uut uksetihendit uurima, aga siis jäin ikkagi mõtlema, et ühekordne ukse tihend ehk ei peagi kõikke taluma ja vastu võtma. Ja kuna teiste uste tihendid olid kuivad ja nägid välja sama sugused, siis rahunesin. Sellegi poolest on ta maanteel üsna vaikne ja mingeid vihinaid ja vuhinaid ei ole täheldanud. Ma veel neid raame paintama ei lähe

NB! Eile oli korralik vihma sahmakas. Oli hea peale seda kontrollida. Ja no praegu oli kuiv. Vähemalt juurde kuskilt ei tulnud. Minul oli probleem kongreetselt selles kojamehe jalas. Sealt tuli korralikult sisse ja kuna see on täpselt pedaalide kohal, siis sealt ka uputas. Hetkel ta meil nüüd hooldus järjekorras. Aga eks peenhäälestamist veel jätkub.

NB! Eile oli korralik vihma sahmakas. Oli hea peale seda kontrollida. Ja no praegu oli kuiv. Vähemalt juurde kuskilt ei tulnud. Minul oli probleem kongreetselt selles kojamehe jalas. Sealt tuli korralikult sisse ja kuna see on täpselt pedaalide kohal, siis sealt ka uputas. Hetkel ta meil nüüd hooldus järjekorras. Aga eks peenhäälestamist veel jätkub.
Mercedeste haige.