(Eile, 07:02 AM)v6sa Kirjutas: Sõit linnas või maanteel?
Seisma jääd tugeva pidurdusega või veeredes? Kas auto peatub nõksatusega paigale või õõtsub edasi-tagasi tee ebatasasuse järgi?
Kas autol on kõik rattad sama ümbermõõduga?
Sõitmine praegu linnas olnud, maanteed pole katsetanud. Samas mul on peast täitsa pühitud, millal ma enne praegust neid esimesi jälgisin. Rohkem oli rõhk tagumistel. Saan aru, et linnas lähevadki tulisemaks, eriti kui tihedam liiklus ja manööverdamist ja pidurdamist rohkem. Kuid seda oli näha ka rahulikuma liiklusega, mis mu kahtlust tõstis, aga võib-olla kokkuvõttes lihtsalt mu isiklik "paranoia" ? Kui eraldi ei jälgiks, siis ei saaks midagi aru.
Eesmised mõistagi pidurdavad rohkem. Kas tagumiste erinevus võib sõltuda ka üldisest tuulest, et parem tagumine jääb vahepeal kuumemaks aga vasak on jahe? Kõigis katsetes vasak tagumine olnud jahe/kergelt soe, isegi kui parem on kuumem või tulisem.
Äkkpidurdusi ei praktiseeri, pigem lasen autol võimalusel veereda ja vaikselt pidurdades liikuda. Väike nõks käib kui seisma jääda, mõnikord õnnestub ka ilma nõksuta.
Rattad on samas mõõdus.
Üks osa mis muus ülevaatuses selgus, et tagumine parem nivooandur vajab vahetust, lisaks tagasilla esimesed puksid. Väidetavalt pole nad otseselt seotud, kuigi teatud osas võib see siiski mõjutada?