07-09-2024, 11:32 AM
Täiendan seda teemat ka vahepeal. Asjad toimetavad ja liiguvd muidu ilusti. Nüüd siis enne kui hooaeg lõppema hakkab hakkas Valge koer pirtsutama. Nimelt oma tavapäraselt iganädalaselt ringilt tulles oli ehmatus suur kui vasakult kapotialt hakkas korraga suitsu tulema. Hais oli ka imelik ja hakkasin arvama et miskit läks lühisesse. Lähemalt uurides selgus, et lekib hoopis üks plastmassist läbiviik ja tosool tilgub täpselt kollektori ja summuti peale.
Süüdlane on siis see
Selle kohta Wikis ka täitsa seletus ja vahetus õpetus olemas. https://w220.wiki/WIS_20.20_Radiator,_Coolant_Hoses
Jupp ise maksab 15.- euri. See sai ka tellitud. Peab ära vahetama. Taganjärele mõeldes. Ma arvan et see lekkis juba enne. Sest kevadeise hoolduse aal ma nägin ka ühte tilka põhja plastiku peal. Aga siis me ei osanud seda üldse kahtlustada, kuna mingeid muid sümptome polnud. Aga ju see plastik sai siis otsa. Asub ta ju ka sellise kohapeal. Kuigi ma ei saa aru miks selline armegtu junn sinna sellise kohapeale üldse sobitatud on.
Siis teine asi mis kogemata näpuvahele jäi oli see
Lihtsalt vist kulundu. Õnneks seegi paarkümend eurikut.
Kingituseks said mölemad suksud endale ka aksesuaare
Hetkel siis juppide ootel.
SR
Süüdlane on siis see
Selle kohta Wikis ka täitsa seletus ja vahetus õpetus olemas. https://w220.wiki/WIS_20.20_Radiator,_Coolant_Hoses
Jupp ise maksab 15.- euri. See sai ka tellitud. Peab ära vahetama. Taganjärele mõeldes. Ma arvan et see lekkis juba enne. Sest kevadeise hoolduse aal ma nägin ka ühte tilka põhja plastiku peal. Aga siis me ei osanud seda üldse kahtlustada, kuna mingeid muid sümptome polnud. Aga ju see plastik sai siis otsa. Asub ta ju ka sellise kohapeal. Kuigi ma ei saa aru miks selline armegtu junn sinna sellise kohapeale üldse sobitatud on.
Siis teine asi mis kogemata näpuvahele jäi oli see
Lihtsalt vist kulundu. Õnneks seegi paarkümend eurikut.
Kingituseks said mölemad suksud endale ka aksesuaare
Hetkel siis juppide ootel.
SR
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.