01-09-2023, 01:02 PM
(31-08-2023, 12:55 PM)kait Kirjutas:(31-08-2023, 12:26 PM)vreps Kirjutas: Ei taha hirmutada aga minu kogemused selle GSP nimelise odava hiina kioskiga on äärmiselt negatiivsed. Tegemist oli küll jeebi pooltelje otsaga aga samamoodi olid välismõõdud valed ja otsakummi vits käis vastu. See probleem sai küll lahendatud aga jupp ise hakkas ka paarisaja kilomeetri pärast rõõmsalt ragisema ja maandus vanaraua hunnikus.
GSP toodetega kogemusi on erinevaid ja on ka häid. Siiski, valikud on üsna piiratud, GSP 215€,täiesti tundmatu loom NTY 150€ või originaal, mille hind on "vene keeles". Variant oleks ka rist lasta vahetada, kuna mul veel päris algosadeks polnud lagunenud ja sain õigel ajal jaole ja siis on veel ka juba taastatud pulgad euroopas saadaval.
Eks ma lohutan ennast siis sellega, et sai võetud parim(loe: kalleim) b osa ja selles kohas kus ta rakendust leiab on hoopis teises koormused, kui jeebi pooltelje otsal.
Pole seal jeebil esisillas mingeid superkoormusi, eelpool mainitud odavaotsa hiina junn asfaldilt maha ei jõudnud ja oli puhas maanteesõit.
numerus stultorum, infinitus est