10-11-2021, 07:34 PM
Kütuse lekkimisest. Mul oli kunagi ühe W124 300E hobiautoga selline lugu. Kevadel panin auto esimest korda käima (pühapäeval) ja põhja alla tekkis kohe mingi loik. Auto käis kohapeal ja loik aga suurenes. Näpp sisse ja diagnoos- bensiin. Sõitsin autoga otsejoones hoiukohast Truumusse. Need võtsid auto päev hiljem ette ja midagi ei leidnud. Kõik oli korras. Auto sõitis terve suve ja ei mingit kütuse lekkimist. Sügisel enne talvitumist lasin maha võtta auto põhja all oleva luugi, mis varjab bensiinipumpasid. Kevadel käima pannes kõik kordus, aga ma sain kohe pilti teha ja näha, millisest kohast lekib. Lekkis bensiinipumba külge minev kummivoolik. Õigemini selle vahelt. Piisas selle klambri vahetamisest koos pingutamisega ja asi lahenes. Mina tegin järelduse. Kui auto on kaua seisnud, siis võib kummivooliku vahelt kütus lekkida. Hiljem voolik ilmselt paisub ja leke peatub.
Seega vaata seda EHA lekkimist uuesti kevadel esimesel käivitamisel peale auto talvitumist.
Seega vaata seda EHA lekkimist uuesti kevadel esimesel käivitamisel peale auto talvitumist.