15-08-2017, 01:55 PM
Mulle tundub, et ma olen vist mõned selgitused võlgu Jah, S-klassi müüsin suve algul maha. Ilus auto oli, kuid mul ei tekkinud sellist tunnet, et oleks tahtnud temaga tänavu suvel sõita. Ega järgmisel. Kõiki oma autosid läbi sõeludes jäi S-klass alati viimastele kohtadele. Ma ei saanud sõbraks selle mammutiga. Ta oli piltilus auto, super värvikombinatsioon, võimas raadio, esteetiline interjöör, kuid mulle lihtsalt ei meeldinud temaga sõita. Just selle konkreetse isendiga, sest üldiselt sõidab W140 ikka väga hästi. Ma ei tea, kas see oli konkreetse eksemplari probleem või siis pre-face auto üldisem viga, sest kõik teised proovitud autod on olnud faceliftid ja nad sõidavad teistmoodi. Minu oma oli kuidagi sültjalt pehme ja ebakonkreetne. Samal ajal kandis kõik tee ebatasasuses kenasti autosse. See ajas mind iga kord närvi. Nojah, oli nagu oli.
Ja kui head sidet autoga ikkagi ei teki, pole mõtet vägisi punnitada. Müüsin ta turusituatsiooni arvestades väärika hinnaga, kuid ikkagi üle 10000 EUR alla omahinna. Lihtsalt sellepärast, et temast lõpuks vabaneda.
ZIL-i kasutan hetkel igapäevasõidukina. Käin tööl, ajan asju ja naerunäoga kallur on alati olnud rõõmus ja meeldiv kaaslane. Mulle endale väga meeldib, kuigi üldiselt seda vist ei peeta ühiskonnas päris normaalseks. Ilmselt seetõttu kipubki ta kogu aeg kaamerate ette ka jääma. Siin siis mõned kaadrid, mis ise olen teinud. Näiteks kodus ja tööl. Töö juures peetakse meid "Martineid" vist peast veits pehmeks.
Sagedased kohad on ka kogupere restorani drive-in ja tankla
Näiteks ükspäev oli mul vaja koju natuke mulda tuua. See oleks ju BMW 635CSI-ga päris ebamugav olnud.
Ainus häda, et pärast oli ilge töö kasti pesta
Ööromanss Ziliga. Ilus on sõita temaga.
Ja kui head sidet autoga ikkagi ei teki, pole mõtet vägisi punnitada. Müüsin ta turusituatsiooni arvestades väärika hinnaga, kuid ikkagi üle 10000 EUR alla omahinna. Lihtsalt sellepärast, et temast lõpuks vabaneda.
ZIL-i kasutan hetkel igapäevasõidukina. Käin tööl, ajan asju ja naerunäoga kallur on alati olnud rõõmus ja meeldiv kaaslane. Mulle endale väga meeldib, kuigi üldiselt seda vist ei peeta ühiskonnas päris normaalseks. Ilmselt seetõttu kipubki ta kogu aeg kaamerate ette ka jääma. Siin siis mõned kaadrid, mis ise olen teinud. Näiteks kodus ja tööl. Töö juures peetakse meid "Martineid" vist peast veits pehmeks.
Sagedased kohad on ka kogupere restorani drive-in ja tankla
Näiteks ükspäev oli mul vaja koju natuke mulda tuua. See oleks ju BMW 635CSI-ga päris ebamugav olnud.
Ainus häda, et pärast oli ilge töö kasti pesta
Ööromanss Ziliga. Ilus on sõita temaga.
Terve aasta poole aastaga