03-05-2017, 08:33 AM
Hommikust!
Sügav kummardus selle projekti ette võtmise eest. Olen samuti W116 omanik olnud, milleks oli hästi säilinud lumivalge 280 SE ning julgen väita, et see oli üks mu parimaid autosid. Ehituskvaliteet on lihtsalt fantastiline, tollal valmistati vägevaid autosid.
Mercedes-Benz (ka teised Saksa luksusmargid) on Austraalias ikkagi hoopis teise väärtusega, kui meil. Seal on neid liikluses siiski üsna vähe (suurlinnades veidi rohkem), ning seetõttu on sellise autoga sõitmine päris kõva sõna. Nagu oleks reaalselt elus kuskile jõudnud.
Väike fun fact ka - 280 SEL on tegelikult üks haruldasemaid W116 mudeleid, mida toodeti 7032 autot. Ainult 350 SEL-i tehti vähem, 4266 autot. Isegi 450 SEL 6.9-t tuli tehasest 7380.
Ise olin Austraalias olles idarannikul Rockhamptoni külje all. Kui peaksid sinnakanti sattuma, siis seal on ühes romulas komplektne 450 SEL. Kuigi kardan, et meeletu vahemaa teeb selle külastamise liiga kalliks![Icon_razz Icon_razz](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_razz.gif)
Aga soovin edu ja loodan, et motivatsioon ei rauge.
Sügav kummardus selle projekti ette võtmise eest. Olen samuti W116 omanik olnud, milleks oli hästi säilinud lumivalge 280 SE ning julgen väita, et see oli üks mu parimaid autosid. Ehituskvaliteet on lihtsalt fantastiline, tollal valmistati vägevaid autosid.
Mercedes-Benz (ka teised Saksa luksusmargid) on Austraalias ikkagi hoopis teise väärtusega, kui meil. Seal on neid liikluses siiski üsna vähe (suurlinnades veidi rohkem), ning seetõttu on sellise autoga sõitmine päris kõva sõna. Nagu oleks reaalselt elus kuskile jõudnud.
Väike fun fact ka - 280 SEL on tegelikult üks haruldasemaid W116 mudeleid, mida toodeti 7032 autot. Ainult 350 SEL-i tehti vähem, 4266 autot. Isegi 450 SEL 6.9-t tuli tehasest 7380.
Ise olin Austraalias olles idarannikul Rockhamptoni külje all. Kui peaksid sinnakanti sattuma, siis seal on ühes romulas komplektne 450 SEL. Kuigi kardan, et meeletu vahemaa teeb selle külastamise liiga kalliks
![Icon_razz Icon_razz](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_razz.gif)
Aga soovin edu ja loodan, et motivatsioon ei rauge.
1993 Ford Scorpio Stufenheck 2.0i Topas