16-04-2017, 01:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2017, 09:23 PM ja muutjaks oli sten130.)
Pole muidugi uus sisu, kulumis jälgi on kõvasti aga eks vana ka. Samas on see must ikka oluliselt parem kui mu vana sinine sisu oli.
Sisu on nüüd põhimõtteliselt koos!
Eile õhtul kui olin sisu juba kokku saanud (va. esimesed toolid), õnnestus mul bergilt 124 kupee istmesoojenduse juhmestiks saada. Mul ju esimesed soojendusega toolid aga juhtmestik oli puudu.
Pean nüüd veel ainult istmesoojenduse juhted ära vedama ja esimesed istmed sisse panema. Kaks puit detaili vaja ka veel üle spoonida ja siis peaks seest koos olema.
Oleks veel ainult ühte istmesoojenduse lülitit ka vaja (kui berg vahepeal üles ei leia ), ehk kellelgi on üle ?
Kood: 129 820 75 10
Sisu on nüüd põhimõtteliselt koos!
Eile õhtul kui olin sisu juba kokku saanud (va. esimesed toolid), õnnestus mul bergilt 124 kupee istmesoojenduse juhmestiks saada. Mul ju esimesed soojendusega toolid aga juhtmestik oli puudu.
Pean nüüd veel ainult istmesoojenduse juhted ära vedama ja esimesed istmed sisse panema. Kaks puit detaili vaja ka veel üle spoonida ja siis peaks seest koos olema.
Oleks veel ainult ühte istmesoojenduse lülitit ka vaja (kui berg vahepeal üles ei leia ), ehk kellelgi on üle ?
Kood: 129 820 75 10
The best or nothing
Ebaühtlane tühikäik ei ole probleem vaid eesmärk.
Ebaühtlane tühikäik ei ole probleem vaid eesmärk.