05-11-2016, 07:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2016, 07:56 AM ja muutjaks oli v6sa.)
Huvitav tähelepanek, et sel sügisel sõitsime ühe hää tuttavaga tsuti ja ta kiitis ka vana mersut. Et tahtvat ikka ka, aga kole kallis pidi see kõik olema. Aga nahk olla ikka mõnus ja mugavalt ikka kulgeb ja...
Siiski tõdes peale kohalejõudmist, et vist ikka ei jaksa osta ning lõi kinni ...
'00 Rrrohelise ukse.
Nii on. SELli roolis ei teki nagu vajadustki paarutada, kuigi vanaproua selleks vägagi võimeline on.
Minu aus vastus "kolmteistpool sajale, ei sõltu tsüklist. Haagissuvilaga 22." on seni suu kinni pannud kõigil ohkijatel.
Siiski tõdes peale kohalejõudmist, et vist ikka ei jaksa osta ning lõi kinni ...
'00 Rrrohelise ukse.
(05-11-2016, 02:23 AM)Tauno Mõts Kirjutas: ...
Samuti suhtub noorem põlvkond suurde Mercedesesse kuidagi aupaklikumalt kui rool üle antakse ja ei hakkagi suurt mootorit kohates ohjeldamatult driftima. Pigem tõmbuvad ka siin õlad kuidagi tahapoole ja silmavaatesse lisandub kaugust ja ambitsiooni.
...
Olen vist seda juba öelnud, aga üldse on vana suure Mercedesega sõites juhi selg sirgem ja silmavaade selgem. See auto peab alati olema puhtam, korralikum, vaiksem ja kuidagi väljapeetum kui keskmine igapäevaauto
...
Nii on. SELli roolis ei teki nagu vajadustki paarutada, kuigi vanaproua selleks vägagi võimeline on.
(05-11-2016, 02:23 AM)Tauno Mõts Kirjutas: ...
häirivalt sageli tunnevad inimesed huvi, "mis selline ka kütet võtab"
...
Minu aus vastus "kolmteistpool sajale, ei sõltu tsüklist. Haagissuvilaga 22." on seni suu kinni pannud kõigil ohkijatel.