15-06-2016, 09:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-06-2016, 10:32 PM ja muutjaks oli .Alar..)
Täna oli hea päev. Hommikul sain info, et kuller tõi tuleklaasid ära. Koju jõudes hakkasin kohe vahetamisega tegelema. Klaase vahetades avastasin, et üks suunatuli on originaal ja teine Tsehhis toodetud B osa. Kõrvutades on ka kulumisaste neil erinev. Ilmselgelt tühine viga aga mulle ei anna rahu - tellin uued Hella suunad.
Uus vs vana
Kui parajasti auto ees põlvitasin, peatus mu seljataga järgmine kuller ja andis üle Saksast tulnud juhtmestiku. Rõõm oli suur. Panin kohe peale ka uued süütepoolid ja küünlajuhtmed
Tund aega pusimist ja juhtmestik oli paigas - kas just nii nagu tehasest aga paigas ta oli. Auto käivitus poolest pöördest ja käis ilusti.
Sai ilusti puhtaks pestud ja paar pilti tehtud:
Selgem "pilk" uute reflektorite ja klaasidega:
Huvipärast sai täispaagi meetodil ka kütusekulu mõõdetud: 11,02l/100km, mis mu mitte eriti kerget jalga arvestades on väga mõistlik.
Uus vs vana
Kui parajasti auto ees põlvitasin, peatus mu seljataga järgmine kuller ja andis üle Saksast tulnud juhtmestiku. Rõõm oli suur. Panin kohe peale ka uued süütepoolid ja küünlajuhtmed
Tund aega pusimist ja juhtmestik oli paigas - kas just nii nagu tehasest aga paigas ta oli. Auto käivitus poolest pöördest ja käis ilusti.
Sai ilusti puhtaks pestud ja paar pilti tehtud:
Selgem "pilk" uute reflektorite ja klaasidega:
Huvipärast sai täispaagi meetodil ka kütusekulu mõõdetud: 11,02l/100km, mis mu mitte eriti kerget jalga arvestades on väga mõistlik.