19-05-2016, 09:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-05-2016, 09:45 PM ja muutjaks oli expo.)
(19-05-2016, 07:38 PM)124STD Kirjutas: Proovi tõsta seisu piduri pedaal ülesse, siis peaks tuli ära kustuma. Pedaali vedru väsib ära ja pedal vajub alla poole ja panebki tule põlema, aitab vedru pingutamine. Kuidas ma endal pingutasin enam ei mäleta, aga ei ole midagi rasket.
kui üles ma teda tõstma pean? siiamaani käega aidanud ja nii üles kui saab kergelt tõmmates, ei ole tuli ära kustunud. kruusateel tuli vibrab tublisti.
et see roolikarp nii peidetud on, seda ei maininud kurat keegi onu aitas hädast välja ja sai umbes veerand tiiru tihedamaks keeratud. paremale-vasemale rooli välja keerates kuni võimu undamiseni ei tundu, et kinni pooks, vähemalt mina ei saa aru, liigub ühtlaselt minu jaoks. sai tiiru kumeral kruusateel ka tehtud ja läbi rooli on teed rohkem tunda, ei kao kohati need augud kuskile ära. kui laiad rehvid kuskile teises suunas minna tahavad, siis rooli kaudu on seda kohe tunda. kui Tartus/Tartumaal on kedagi, kes oma pilgu peale viskab ja proovisõitu kritiseerida oskab, siis võib midagi kokku leppida