10-04-2016, 09:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-04-2016, 12:55 AM ja muutjaks oli sten130.)
Viimased päevad olen hullult ajusi ragistanud nende kleepsu asjadega, jääb vist ikka see elfi teema. Mõtlesin neid enamvähem samas toonis nagu veljed, siis peaks asi korralikult esile jääma. Netist ei leia väga neid DTMi jne style kleepsu tuuningu pilte sinisest autost. Ühe sinise kutsika valgete kleepsudega leidsin, aga minu jaoks ei ole see ka just päris õige.
Samas ei tahaks ka mitte liiga silma torkavaks, nagu näiteks valgeid vms. Aga eks näis mõtlen veel natuke, ma peaks omale mingi virtualtuningu programmi tirima. Siis saaks seal läbi proovida, mis ja kuidas sobiks.
Teab ehk keegi neist midagi (kuskohast tõmmata, mida ja palju seal "tuunida" saab, milline oleks kõige parem, jne)? Või oskab keegi ise hästi kasutada ja ehk aitab mind natuke? Et paneks mu sinisele veljevärvi kleebised peale.
Eile sai autol ka 300000 ls täis.
renkss eks ma sellest mehisema minekuga mootorist mõtlen ka juba vaikselt igapäev üha rohkem
Samas ei tahaks ka mitte liiga silma torkavaks, nagu näiteks valgeid vms. Aga eks näis mõtlen veel natuke, ma peaks omale mingi virtualtuningu programmi tirima. Siis saaks seal läbi proovida, mis ja kuidas sobiks.
Teab ehk keegi neist midagi (kuskohast tõmmata, mida ja palju seal "tuunida" saab, milline oleks kõige parem, jne)? Või oskab keegi ise hästi kasutada ja ehk aitab mind natuke? Et paneks mu sinisele veljevärvi kleebised peale.
Eile sai autol ka 300000 ls täis.
renkss eks ma sellest mehisema minekuga mootorist mõtlen ka juba vaikselt igapäev üha rohkem
The best or nothing
Ebaühtlane tühikäik ei ole probleem vaid eesmärk.
Ebaühtlane tühikäik ei ole probleem vaid eesmärk.