07-04-2016, 04:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2016, 05:55 PM ja muutjaks oli expo.)
ahjaa, üks viga veel tekkinud - armatuuris põleb märgutuli, et mingi pirn enam ei toimi. kuna ma nüüd kõige teravam pliiats autode osas ei ole, ent põhilisi asju siiski tean, siis testisin. tundub, et kundepoolne park ei toimi. tulede lüliti 1. aste paremale, mitte 2. (sõidutuled), paneb ainult juhipoolsetes tuledes valguse särama. kuidas selle süsteemiga asjad käivad? tuleb terve pirn ära vahetada või midagi enamat?
E: Lisainfot veel veidi: panin süüte sisse, näppisin tulede kõrguse reguleerimisrullikut, mingit tavapärast elektrimootori põrinat vastu ei kostunud, aiapostilt valgusvihu muutust ka silma ei paista. Kell näitab õiget aega, muud näidikud ka toimivad. Kindalaeka valgustus ka toimib.
E2: Näppisin ja mudusin dimmerit, nüüd armatuurivalgustus toimib. Kurat, ma mõtlesin alguses ikka kohe kõige jubedamat Pildistan nüüd roostekahjustused üles ja õhtul panen pildid üles, et hakata rooste vastu võitlust ette valmistama.
E: Lisainfot veel veidi: panin süüte sisse, näppisin tulede kõrguse reguleerimisrullikut, mingit tavapärast elektrimootori põrinat vastu ei kostunud, aiapostilt valgusvihu muutust ka silma ei paista. Kell näitab õiget aega, muud näidikud ka toimivad. Kindalaeka valgustus ka toimib.
E2: Näppisin ja mudusin dimmerit, nüüd armatuurivalgustus toimib. Kurat, ma mõtlesin alguses ikka kohe kõige jubedamat Pildistan nüüd roostekahjustused üles ja õhtul panen pildid üles, et hakata rooste vastu võitlust ette valmistama.