10-08-2015, 11:14 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-08-2015, 11:16 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(10-08-2015, 10:57 AM)Laur Kirjutas: Mustad juhtmed tõenäoliselt katkestavad mingit ahelat, relee peal skeem paistab, tee pistikusse sillad peale ja tõmba ülejäänud pistikud välja. Kui siis enam kesklukk ei toimi on veel ühte silda vaja
Nu, selleni ma jõudsin ise ka. Aga mulle ei meeldi üldse see, et värviline juhtmekimp on liiga mitmest kohast auto põhikimbuga seotud... Ning katsetamise soovi tõstvalt ei mõju üldse kogemus, et see auto ei soostu arvutitega suhtlema. Kord segilastud originaalsignat saab aga vaid arvutiga tööle sättida. Me ju ei tea, kui palju surkimist tsüdeem kannatab enne, kui tegevuse ärandamiskatseks kuulutab.
Ma esialgu panustaks sellele, et kusagil on keegi, kes teab kõnealuse produkti kultuurse väljalülitamise protseduuri mulle juhatada. Ei ole üldse välistatud, et sarnaseid plaate ka kellegi teise armatuuri alt väljha tulla võib. Siis tal ka lihtsam
(10-08-2015, 10:55 AM)arts24h Kirjutas: Mul oli veepumbaga alles hiljuti selline lugu et ostsin m104 mootorile fiksusest 122e maksva pumba mis peale ca 50km läbimist lõtkus korralikult ja tegi kõikvõimalikke hirmsaid hääli.
...
Mis pakendaja oma?