28-11-2014, 09:43 PM
Kui tahad, et natukenegi mingit juhitavust ja mugavust alles jääx, siis ära väga madalax aja. Ma arvan, et optimaalseim olex sportline vedrud kõige madalamate vedrupatjadega või ainult veidi sellest madalam. Ja loomulikult peaxid paigaldama Bilsteini madaldusamordid, kuna tavaamort saab suurema madalduse korral üsna kiirelt otsa, ega tööta nii nagu peab.
Seda tasub eriti arvesse võtta meie kartulipõllu laadseid tänavaid silmas pidades. Ülisiledatel tänavatel veel kuidagi kannatab väga madala autoga sõita, aga meie tänavatel on see lihtsalt auto ja närvirakkude lõhkumine.
Ma plaanin enda 16v ka mingi aeg veidi kõrgemax ajada, praegu pexab ikka üsna tihti vedrustust põhja (või noh, 3 aastat tagasi kui ma sellega viimati sõita sain pexis).
Seda tasub eriti arvesse võtta meie kartulipõllu laadseid tänavaid silmas pidades. Ülisiledatel tänavatel veel kuidagi kannatab väga madala autoga sõita, aga meie tänavatel on see lihtsalt auto ja närvirakkude lõhkumine.
Ma plaanin enda 16v ka mingi aeg veidi kõrgemax ajada, praegu pexab ikka üsna tihti vedrustust põhja (või noh, 3 aastat tagasi kui ma sellega viimati sõita sain pexis).
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!