04-07-2014, 03:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2014, 04:26 PM ja muutjaks oli tommyboy.)
124 on töesti yle prahi- ainuke miinus on, et vanemate mudelite automaatidel ning 500E ja 420E mudelil puudub 5 käik(pöörded maanteel häirivalt körgel).124 on juba selline auto, et tal on kyljes köik lisad, mida tegelikult vaja on(ABS, ASD, SRS, pysikiirusehoidja, kesklukk, Webasto, istemsoojendused, el. aknad, el. istmed, el. katuseluuk, kliima ja mälu järgi on see ka esimene keskklassiauto, millel on avarii puhul sellised lööki summutavad konstruktsioonid, mis löögienergia summutavad) ja samas on tegemist uunikumiga. Jämeda bensiinimootoriga 124- ga maanteed 180- 200 km/h lasta yhe käega roolist lödvalt kinni hoides ei ole mingi probleem. Ei ole igasuguseid möttetuid rehviröhuandureid, vihmasensoreid, tagurdamisandureid jms, mis tavaliselt rikki lähevad... Auto on lihtne, mugav ja praktiline igapäevaliikur. Plus veel kvaliteet- ehk auto on ehitatud kestma, mitte ei ole tehtud selle arvestusega et esinduse hoolduse arvelt vöetakse ostjalt veel teine auto maksumus lisaks. Kui kergitada jalamatti, siis seal all on selline myraisolatsioon, et "ohoo", nahkistmete nahk on paks ja vastupidav(tänapäevastel on seal mingi öhuke kalts, mis koheselt kortsub ja jätab mulje nagu oleks autoga miljon kilomeetrit söidetud), kereplekk on paksust materjalist- yhesönaga tegemist on kvaliteettootega. Ega asjata ei kysita korraliku eksemplari eest 5- 6 kilo, sama raha eest saaks igati tänapäevase Accordi vöi Avensise.
Minuarust saavutati 124 mudeliga autonduses keskklassi auto lagi- edaspidine areng on toimunud vaid möttetute vidinate arvelt, mida tegelikult vaja pole...
Maitse asi kindlasti, aga mulle meeldib ka 124- ja disain, vahepeal toodetud MB- märki kandvad mudelid on minu jaoks ikka suhteliselt koledad.Nyyd myygile tulnud viimased mudelid on jälle taas silmale ilusad vaadata. Tuleb nii 10 aastat oodata, et nende hinnatase langeks sinna tasemele, et osta jaksaks....
Minuarust saavutati 124 mudeliga autonduses keskklassi auto lagi- edaspidine areng on toimunud vaid möttetute vidinate arvelt, mida tegelikult vaja pole...
Maitse asi kindlasti, aga mulle meeldib ka 124- ja disain, vahepeal toodetud MB- märki kandvad mudelid on minu jaoks ikka suhteliselt koledad.Nyyd myygile tulnud viimased mudelid on jälle taas silmale ilusad vaadata. Tuleb nii 10 aastat oodata, et nende hinnatase langeks sinna tasemele, et osta jaksaks....