04-07-2014, 10:25 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2014, 10:28 AM ja muutjaks oli Sm.Tihhonov.)
124STD Kirjutas:Miks nii?
Sellepärast, et W124 on igapäevakasutuses palju lihtsam opereerida. Ta tõesti meeldib mulle kui kasutusomaduste poolest ülihästi õnnestunud kooslus. Jäik kere ja kõikides oludes hästi toimiv veermik. Piisavalt kompaktne, et olla operatiivne, samas seest piisavalt ruumikas. Tema kerged uksed ja peenikesed piilarid muudavad sisse-välja käimised ja linnasõidud lihtsaks. Samas ta kannatab edukalt ka maateed, kuigi mitte R4 mootoritega. Üsna kerge autona läheb ta lihtsalt liikuma ja jääb lihtsalt seisma ning ta ei kanna endaga kaasas seda tohutut inertsi, nagu W140. Kes on suure autoga vähe sõitnud, võib ehk nautida massist tulenevat inertsi. Kuid peale pikaajalist raske autoga sõitu tundub kerge auto nagu õnnistus - LINNAS muidugi. Seetõttu ongi minu igapäeased kärud olnud juba üle 10 aasta käreda mootoriga kompaktautod. Ma ei väida, et see on õige arvamus, kuid mulle lihtsalt meeldib nii.
Jah, W140 on tore auto mõnikord sõita. Ta on oma vanuse kohta ikka uskumatult vaikne, mugav ja stabiilne. Ja kindlasti on ta minu kindel eelistus igasugusteks maateesõitudeks. Aga igapäevase autona ma teda kindlasti omada ei tahaks.
Terve aasta poole aastaga