02-07-2014, 01:25 AM
eclipse Kirjutas:Nelja poldiga kinnitatud esimene numbrimärk hakkab silmale kogu ülejäänud vähesuse juures.
Siis on kurb kui silmale hakkab. Ma ei oska aidata. Ma olen nõus, et kõige sümpaatsem oleks üldse ilma esimese numbrita nagu ta USA-s algupäraselt mõeldud oli. Aga meie seaduste vastu ma ei saa. Tellisin selle originaal kitsa numbri aluse Silberist täiesti ebamõistlikult suure raha eest.
Numbrialuseid minu klassikutel ei ole, sest ma ei salli neid. Numbrialused on täiesti sobimatu ja ilmetu plastikuajastu risu ilusa vanaauto juures. Mina kinnitan oma autodel numbreid originaalkinnitustesse täpselt samamoodi nagu tehase pressifotodel. Ja ma ei saa sinna midagi parata, et Mercedes kinnitas neid eest nelja kruviga ja tagant nelja poldiga. BMW näiteks kinnitab eest ainult kahega. Jaguar samuti.
Ma tean, et ma olen pervert nende asjadega , aga muide - isegi poltide pead peavad õige kujuga olema. Suvalised kipsikruvid ei lähe kohe mitte.
arts24h Kirjutas:Väga huvitav, nagu raamatut loeks.
Pole see kellegi raamat. Pigem ikka patsiendi haiguslugu. Kui ma jälle jõudu kogun, pühendan järgmised peatükid originaal soundsüsteemile ja sellele kuidas ma vaakumitega vahekorras olin. Ning USA ja Euro mudelite erinevus ajab mul ka pea halliks.
Terve aasta poole aastaga