10-05-2014, 11:19 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-05-2014, 11:42 AM ja muutjaks oli Priit.)
Mul rehvid all originaalmõõdus nii suvel kui talvel e 195/65 R15. Suverehviks kasutan Nankangi, ostan Automaailma kaudu . Nankangi talverehviks pigem ei soovita, aga suverehvile pole mul küll ühtegi paha sõna öelda, eri autode all mitu jooksu läbi sõidetud (Nokian või Continental ta loomulikult pole, aga tasakaalustavad korralikult, käituvad loogiliselt ja minul ka väga suurtel kiirustel pole ohutunnet nendega tekkinud). http://pood.automaailm.ee/est/autokaubad...suverehv15
Ps kel summuteid vaja, soovitan kindlalt Automaailmast küsida MTS, valmistatud Itaalias, väga korralik töö, hea hinnaga ja link tootja kodulehele minu eelmises postis. Arvestama peab ainult, et tellimine võib mõne nädala võtta, sest vähemlevinud asju nad laos ei hoia.
Ps kel summuteid vaja, soovitan kindlalt Automaailmast küsida MTS, valmistatud Itaalias, väga korralik töö, hea hinnaga ja link tootja kodulehele minu eelmises postis. Arvestama peab ainult, et tellimine võib mõne nädala võtta, sest vähemlevinud asju nad laos ei hoia.