24-02-2014, 03:01 PM
Ka mina olen hakanud seda postitust jälgima ning igakord kui foorumisse satun tulen vaatama kas on uuendusi. Oli ka endal plaan soetada üks kõik milline w140 peaasi, et vähemalt 5 liitrine ja pikk ning olenevalt seisukorrast seda siis taastama hakata. Ilmselt oleksin siis kõik need vajalikud tööd lasknud kellelgi ära teha ja matnud sellesse projekti meeletu summa. Kuid ühelpäeval avastasin siis foorumis müügil selle auto: http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=20569 Läksin seda siis ühel detsembri õhtul kell 21.30 vaatama ning kui omanik garaaziuksed avas ei uskinud ma oma silmi. See auto oli ülimalt korralik ning siis juba teadsin, et isegi kui hinnast alla ei saa ostan ta kohe ära ning ilma selle autota ma sealt ei lahku. Nii läkski ja ära sai ta ostetud sai ka veidi tingitud. Viisin ta siis Silberisse diagnostikasse, et kas on midagi mis vajaks tähelepanu ja vahetust. See auto on perfektne. Siin kohal olen ülimalt rahul, et ma ta ära ostsin. Ilmselt ma ei müü seda autot mitte kunagi. Aga see selleks.
Imetlusväärne on selline pühendumus ühe auto ehitamise protsessi. Jõudu!
Imetlusväärne on selline pühendumus ühe auto ehitamise protsessi. Jõudu!