05-02-2014, 07:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-02-2014, 07:47 PM ja muutjaks oli zum.)
(05-02-2014, 01:24 PM)Helkur Kirjutas: Kena 4 ja lausa naaber kohe asukoha suhtes.Ei kaeba mina ka selle mootori mineku ja võimsuse suhet.Kuigi mul just karpat ei ole.Aga edu.Eks see E seal mudelinimes annab ikka omajagu juurde kah muidugist

Kerge auk on tõmbes sees, kui ristmikul ära keerata. Ei saagi aru, kas jääb kast hiljaks käigu alla vahetamisel, või ei taha mootor reageerida nii nagu vaja. Aga ma olen samas alati mõelnud et parim veojõukontroll on lahja mootor... Tööalaselt vaja 250GD-ga tihti liikuda, siis sel ongi pedaalil suht ON/OFF ainult. (samas, pole veel juhtunud et raskemates oludes vähehaaval aeglustiga tiksudes oleks tundnud et vajaka jääb)
Kevadel tahaks süütemajanduse üle käia, jagaja kaas ja uued küünlajuhtmed ei teeks paha.
(05-02-2014, 01:30 PM)v6sa Kirjutas:Einoh, võimalik on muidugi. Originaalne service raamat on olemas, aga lõpeb '91 aastal ja 60 tuhande km peal. Eestis on sinna eelmise omaniku poolt vastavalt toimetustele õlivahetuse kohta märkeid tehtud, aga vahepealne on üsna must auk.(03-02-2014, 06:38 PM)zum Kirjutas: Ehk siis ilmselgesti keritud kunagi... Mis oli muidugi nagunii teada
Ei pruugi - odomeetrite tõrkumine oli mureks juba nende autode tootmise ajal...
Igatahes oli tore leida kindalaekast auto ostnud tegelase nimi ja aadress diileri logoga kaardikesel, sealjuures ka auto originaalne registreerimise number kenasti kirjas. (mõtlesin et mainisin seda juba esmases postituses, aga praegu üllatusega avastasin, et ununenud puha)
(03-02-2014, 11:32 PM)Uku Kirjutas: Tõeliselt kaunis ning silmapaistev W124. Soovin rohkelt muretuid kilomeetreid!
Tänan!
Kõige üllatavam on 124 juures see, kui Vaikne võib üks auto olla. (siinkohal ma võrdlen oma seniolnud liikuritega ja olen täiesti teadlik, et W126/W140 on klass omaette)
Väljastpoolt on ta üpris kaugel ideaalsest seisust, aga EUR/kvaliteet suhe on ostuhinda arvestades ikka väga paigas