23-12-2013, 09:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-12-2013, 09:31 PM ja muutjaks oli Sm.Tihhonov.)
Ma olen nõus, et kuuma kliima tõttu on mul tagumine aknalaud heledaks pleekinud ja mõned nähtavad salongi plastikud on värvi muutnud. Aga mis UV kiirgusest me räägime polstrite siseküljel? Ja mis need kõrged temperatuurid plastikule teevad? Pigem ikka tapab külm plastikuid. Vähemalt vanasti oli see nii.
Ma hoidusin teadlikult võrdlusmomentidest teiste autodega, sest siin foorumis on see tabu. Kindlasti on maailmas enamus autosid veel kehvemini tehtud ja hinnangud sõltuvad taustsüsteemidest. Kuid võrreldes W126-ga on "paksu" materjalikvaliteet ikka väga näru. Ja nii mõnigi omaaegne konkurent ületab selles teda oma säilivusvõime poolest.
Ma hoidusin teadlikult võrdlusmomentidest teiste autodega, sest siin foorumis on see tabu. Kindlasti on maailmas enamus autosid veel kehvemini tehtud ja hinnangud sõltuvad taustsüsteemidest. Kuid võrreldes W126-ga on "paksu" materjalikvaliteet ikka väga näru. Ja nii mõnigi omaaegne konkurent ületab selles teda oma säilivusvõime poolest.
Terve aasta poole aastaga