20-12-2013, 12:20 AM
Vahepeal on kõvasti remonditud autot,
Tagapidurid: kettad,klotsid, käsipiduriklotsid. Kõik vidinad seal sees sai puhtaks tehtud ja käima pandud ning vedrud uued.
Tagasillas: 4 kaigast vahetatud ja silikoon puksid.
Uus rooliamort
Käigukangi sai määritud ja käib päris hästi nüüd, 2 puksi ka ära vahetada oleks väga tihke, kuigi praegu ka ei löö rusikaga makki, kui käiku vahetada
Esmased asjad mis veel vaja teha:
*Esimene rattalaager (olemas)
*Klapikambrikaane tihend (olemas)
*Esimesed keskmised stabikapuksid (olemas)
*Pendelhoova puks (remont)
*Üks summuti kinnitus tagasi keevitada. Sõitmist ei sega aga teadmine selle puudumisest segab
*Tagumise stabika kondid
Eks asju leiab veel mida paremaks teha aga igapäevaselt teenib ta hästi mind.
Ja no keretööd keretööd. Mingi faking ho*o on mu juhi uksele ka sisse pannud parklas, kriim peal ja plastikutel ka kriimud. Muidugi noh uksest suht savi, kuna see tuleb uus osta hiljemalt kevadel.
Pilte:
Ja minu lemmik:
Uuel aastal uued uudised remondist, sest tuunimiseni ehk 3+ liitrise mootori swapini on kõvasti aega enne, kui muud häirivad tegurid likvideeritud saab.
Tagapidurid: kettad,klotsid, käsipiduriklotsid. Kõik vidinad seal sees sai puhtaks tehtud ja käima pandud ning vedrud uued.
Tagasillas: 4 kaigast vahetatud ja silikoon puksid.
Uus rooliamort
Käigukangi sai määritud ja käib päris hästi nüüd, 2 puksi ka ära vahetada oleks väga tihke, kuigi praegu ka ei löö rusikaga makki, kui käiku vahetada
Esmased asjad mis veel vaja teha:
*Esimene rattalaager (olemas)
*Klapikambrikaane tihend (olemas)
*Esimesed keskmised stabikapuksid (olemas)
*Pendelhoova puks (remont)
*Üks summuti kinnitus tagasi keevitada. Sõitmist ei sega aga teadmine selle puudumisest segab
*Tagumise stabika kondid
Eks asju leiab veel mida paremaks teha aga igapäevaselt teenib ta hästi mind.
Ja no keretööd keretööd. Mingi faking ho*o on mu juhi uksele ka sisse pannud parklas, kriim peal ja plastikutel ka kriimud. Muidugi noh uksest suht savi, kuna see tuleb uus osta hiljemalt kevadel.
Pilte:
Ja minu lemmik:
Uuel aastal uued uudised remondist, sest tuunimiseni ehk 3+ liitrise mootori swapini on kõvasti aega enne, kui muud häirivad tegurid likvideeritud saab.