11-12-2013, 10:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-12-2013, 10:41 PM ja muutjaks oli Joel..)
Mustad stanged olid ju ka USA prügila piltidel ning mingid imelikud lambikesed stangedel. Aga piltidelt tundub täitsa OK masin, igasugu häirivad pisivead muidugi ei paista piltidelt välja ka. Ma tõin 2005 Floridast C4 Corvette ja see oli jälle konteineris alumine, st ülemise masina mahlad jooksid peale ja retsisid ära nii targakatuse- kui uksetihendid. Polnud kah kedagi süüdistada.
Mis põhjusel Sa just 500SEL otsisid? Ja mis põhjusel see auto prügimäele sattus? Salvage title on seal tavaliselt matsuga autodel (ehkki romulamats on mõnikord seal tavaline nurgakõkski). W140 on minu arvates peaaegu ainus auto, millel pikendatud mudel kenasti proportsioonis välja näeb, enamustel teistel L'idel (sh MB W220 ja edasi) ja Lang'idel näeb pikaks venitatud tagauks üsna kentsakas välja.
PS. 94-96 Impala SS'i tahaks mina ka.
Mis põhjusel Sa just 500SEL otsisid? Ja mis põhjusel see auto prügimäele sattus? Salvage title on seal tavaliselt matsuga autodel (ehkki romulamats on mõnikord seal tavaline nurgakõkski). W140 on minu arvates peaaegu ainus auto, millel pikendatud mudel kenasti proportsioonis välja näeb, enamustel teistel L'idel (sh MB W220 ja edasi) ja Lang'idel näeb pikaks venitatud tagauks üsna kentsakas välja.
PS. 94-96 Impala SS'i tahaks mina ka.
MB G63 AMG; MB ML320; Porsche 911 Turbo; Audi Coupe Quattro V8; Volvo 940 SE; ZAZ 965 Cabrio